ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי דררות שלום לכולם כמה שאלות ...
מנהל: מפקחים
-
Mosheselner1
- ביצה

ריבוי דררות שלום לכולם כמה שאלות ...
אני דיי חדש בתחום הזה .. קיבלתי 2 דררות אחד אפור השנייה לבנה .. זוג עובד לפי מה שאני יודע .. ויש לי אים עוד דררה ירוקה מהטבע .
הם נמצאים בכלוב בגודל 90 על 60 על 175 .
רציתי לקבל מידע בנושא הגידול והרביה שלהם. {כמה שיותר יותר טוב}
הבנתי שעכשיו זאת עונת הרבייה שלהם ובניתי להם תא הטלה לפי מידות שהיו רשומות באינטרנט . 50*30*30 .
האם אני צריך להכניס משהו לתא הטלה ? סולם ? מצע ? זה נראה לי מאוד גבוה וקצת קשה יהיה לי להבין איך הם יצאו משם
אם יכנסו .
בינתיים הם לא נכנסו לשם עברו כבר יומיים ..
אשמח לקבל פרטים והמלצות ...
הם נמצאים בכלוב בגודל 90 על 60 על 175 .
רציתי לקבל מידע בנושא הגידול והרביה שלהם. {כמה שיותר יותר טוב}
הבנתי שעכשיו זאת עונת הרבייה שלהם ובניתי להם תא הטלה לפי מידות שהיו רשומות באינטרנט . 50*30*30 .
האם אני צריך להכניס משהו לתא הטלה ? סולם ? מצע ? זה נראה לי מאוד גבוה וקצת קשה יהיה לי להבין איך הם יצאו משם
אם יכנסו .
בינתיים הם לא נכנסו לשם עברו כבר יומיים ..
אשמח לקבל פרטים והמלצות ...
Re: ריבוי דררות שלום לכולם כמה שאלות ...
ברוך הבא,
ראשית אני מציע שאת הדררה מהטבע תחרר בטבע באיזור בו יש דררות או היכן שהוא נמצא. זאת בהנחה שהוא בריא ויכול לעוף.
תפיסת תוכים בטבע אינה מקובלת ויוצרת צער רב אצל התוכי שהשבי עבורו הינו כמו כלא. זאת מאחר והיה רגיל לחיות בטבע.
אם תשחרר את הדררה הנוספת יהיה לך מקום טוב יותר לזוג. הזוג שציינת צריך לחיות בכלוב נפרד ומרווח וללא הפרעות מתוכי
נוסף שנמצא בכלוב.
כדי להסיר ספק אני מבין שגובה הכלוב הוא 1.75 מטר ולא רוחבו?
האם תא ההטלה פנימי או חיצוני?
בתא הטלה עצוק נהוג לעשות סולם כדי שהתוכים לא יקפצו פנימה בשעת בהלה וישברו את הביצים.
אתה יכול לעשות סולם ע"י שתוסיף חתיכות עץ לדופן הפנימית של התא או שתכופף רשת. שים לב לכך שמהרשת לא יבלוטו חתיכות שעלולות להיתפס ברגלם של התוכים. בקישור הבא אתה יכול לראות כיצד מרכיבים רשת.
Re: המדריך לבניית תא הטלה - בית הטלה
בתחתית התא מפזרים נסורת גרוסה. אפשר למצוא בחנויות חיות באריזות דחוסות שמיועדות לאוגרים וכו'.
מפזרים את הנסורת בגובה 2 ס"מ בתחתית.
יומיים זה ממש מעט זמן כדי שהתוכים יתעניינו בתא ההטלה. לעיתים זה קורה מהר אבל לעיתים יכול להימשך חודשים.
כדי שהתוכים יתרבו עליהם לקבל תנאי מחייה טובים. מזון מעולה ומזין,מים טריים, כלוב מרווח ומינימום הפרעות.
נושאים קשורים:
דררה רוז רינג - Rose-ringed Parakeet
ראשית אני מציע שאת הדררה מהטבע תחרר בטבע באיזור בו יש דררות או היכן שהוא נמצא. זאת בהנחה שהוא בריא ויכול לעוף.
תפיסת תוכים בטבע אינה מקובלת ויוצרת צער רב אצל התוכי שהשבי עבורו הינו כמו כלא. זאת מאחר והיה רגיל לחיות בטבע.
אם תשחרר את הדררה הנוספת יהיה לך מקום טוב יותר לזוג. הזוג שציינת צריך לחיות בכלוב נפרד ומרווח וללא הפרעות מתוכי
נוסף שנמצא בכלוב.
כדי להסיר ספק אני מבין שגובה הכלוב הוא 1.75 מטר ולא רוחבו?
האם תא ההטלה פנימי או חיצוני?
בתא הטלה עצוק נהוג לעשות סולם כדי שהתוכים לא יקפצו פנימה בשעת בהלה וישברו את הביצים.
אתה יכול לעשות סולם ע"י שתוסיף חתיכות עץ לדופן הפנימית של התא או שתכופף רשת. שים לב לכך שמהרשת לא יבלוטו חתיכות שעלולות להיתפס ברגלם של התוכים. בקישור הבא אתה יכול לראות כיצד מרכיבים רשת.
Re: המדריך לבניית תא הטלה - בית הטלה
בתחתית התא מפזרים נסורת גרוסה. אפשר למצוא בחנויות חיות באריזות דחוסות שמיועדות לאוגרים וכו'.
מפזרים את הנסורת בגובה 2 ס"מ בתחתית.
יומיים זה ממש מעט זמן כדי שהתוכים יתעניינו בתא ההטלה. לעיתים זה קורה מהר אבל לעיתים יכול להימשך חודשים.
כדי שהתוכים יתרבו עליהם לקבל תנאי מחייה טובים. מזון מעולה ומזין,מים טריים, כלוב מרווח ומינימום הפרעות.
נושאים קשורים:
דררה רוז רינג - Rose-ringed Parakeet
-
Mosheselner1
- ביצה

אכן 1.75 גובה .
ותא ההטלה חיצוני .
ותא ההטלה חיצוני .
תן לזוג תזונה טובה, תשתדל לא להפריע (לא לפתוח את תא ההטלה) ותתאזר בהרבה סבלנות.
זוג שעובר למיקום חדש בסביבה לא מוכרת יצטרך תקופת התאקלמות. אם הזוג התרבה בעבר הוא ימשיך ויתרבה גם אצלך.
זוג שעובר למיקום חדש בסביבה לא מוכרת יצטרך תקופת התאקלמות. אם הזוג התרבה בעבר הוא ימשיך ויתרבה גם אצלך.
סיכוי הרבייה של הזוג קטן בגלל שיש איתם עוד תוכי אותה דררה שתפסת בטבע תפריע להם והם לא יתרבו שחרר אותו וגם הוא ירוויח וגם אתה
-
Mosheselner1
- ביצה

איך מעלים תמונות & סרטונים ?
העלאת תמונה:
http://www.tukinfo.com/site/video-tutor ... D7%94.html
סירטונים מעלים ליוטיוב ונותנים קישור.
http://www.tukinfo.com/site/video-tutor ... D7%94.html
סירטונים מעלים ליוטיוב ונותנים קישור.
-
Mosheselner1
- ביצה

אוקי העלה בהמשך ..
ד.א - היום הסתכלתי בבוקר בתא הטלה וראיתי סימנים של צואה בפנים סימן שמישהו ביקר שם ...
ד.א - היום הסתכלתי בבוקר בתא הטלה וראיתי סימנים של צואה בפנים סימן שמישהו ביקר שם ...
-
Mosheselner1
- ביצה

בהמשך לדיון התוכים כבר הספיקו להטיל ואפילו בקעה ביצה היום רציתי לקבל מידע לגבי האכלת יד איך אני עושה את זה שלב שלב . מה צריך לקנות ואיפה .. תודה לעוזרים
יש בקישור הבא מאמר בנושא, במידה ועדיין יש לך שאלות נשמח לענות.
רכישת ציוד בתוכישופס או בחנויות לבעלי חיים.
רכישת ציוד בתוכישופס או בחנויות לבעלי חיים.