ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ראש שזיף
מנהל: מפקחים
ראש שזיף
אני שוקל לקנות ראש שזיף אכלת יד והשמח למידע על מזג,רעש, הם מסתדר עם תוכים אחרים. בקיצור כמה שאפשר מחברים שמגדלים או גידלו. תודה
Re: ראש שזיף
אותו אופי כמו בן משפחתו הקרוב הדררה, גם מבחינת רעש וגם מבחינה התנהגותית.
מה זה אומר, אני לא גידלתי דררות לא אכלת יד ולא פרא. אני יודע שלדררה יש שם של תוכי קצת אגרסיבי ורעשן ומצד שני יש שמתים עליו השאלה למה. תודה בכל זאת.
ראש שזיף ממשפחת טבעות הצוואר נחשב לתוכי פעיל באופן יחסי בכלוב מרווח ואדיש ומאוד חסר פעילות בכלוב קטן.
תוכי שיש לו כושר דיבור וחלקם מדברים. אומנם לא כמו התוכים הגדולים אבל אפשר להבין אותם.
רמת רעש - בינונית.
רועש במיוחד בבוקר ובערב.
חשוב לרכוש תוכי שמוחתם היטב מאחר והוא נוטה להיות הפכפך ואגרסיבי, במיוחד אם אינו מוחתם כראוי.
תוכי שיש לו כושר דיבור וחלקם מדברים. אומנם לא כמו התוכים הגדולים אבל אפשר להבין אותם.
רמת רעש - בינונית.
רועש במיוחד בבוקר ובערב.
חשוב לרכוש תוכי שמוחתם היטב מאחר והוא נוטה להיות הפכפך ואגרסיבי, במיוחד אם אינו מוחתם כראוי.