ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
בעיקרון לא
הוא לא בריא
אבל אם תתן לו מדי פעם יחידה או שתיים הכל טוב והתוכי יהנה
אבל אם אתה כבר נותן לו אז תתן לו בלי מלח או סוכר
שוב, עדיף לא לתת אבל מדי פעם כפינוק..לפי דעתי אפשר
מה אסור פופקורן חאלס איתכם כל פעם אתם מוסיפים משהו חדש שאסור לתת לו עשיתם לי רשימה של שלוש מאות מאכלים
מה ניסגר איתכם אין לי כבר מה לתת לו קניתי לו פופקורן במיוחד בלי מלח וסוכר ועכשיו אתם אומרים אסור
תעזוב אותך אחי תן לו פופקורן מזה כל אחד מחליט כאילו היה תוכי בעצמו וזה גרם לו לכאבי בטן
מומלץ להאכיל במזון שמוכר ומותר מעבר לזה זה כבר כולסטרול או רעיל או משלשל או לא מועיל
כדאי להיתייעץ אם וטרינר לא כדאי להגזים פשוט חבל וכואב לאבד סתם את הציפור
רמי ,לא ראיתי שהתיעצת איתנו לפני קניית פופ קורן כך שאין סיבה לבוא בטענה על קניית הפופ קורן,מעבר לזה
אם אתה בטוח שפופ קורן או כל סוג של מאכל אחר טוב לתוכי שלך אין מניעה שתתן לו בסופו של דבר התוכי שלך
ובריאותו בידך.
לגבי פופ קורן,אני לא רואה בעייה עם נתינה של 2-3 יחידות פעם בשבוע,אני אישית לא מאכיל את התוכים בבמבה פופ קורן
ומיני "שטויות" אני יודע שזה נותן לבעלים הרגשה טובה אך לדעתי המטרה היא בגידול שהתוכי יחוש בטוב ולא הבעלים.
בסופו של דבר כל מגדל בונה את תזונת התוכי לפי ראות עיניו וכל הנכתב או מומלץ ע"ג הפורום אינו מחייב איש.
בהצלחה.