חשבתי לקנות שני גוזלים
ג׳אקו או אקלקטוס
ולהחתים אותם לא למטרת מסחר אלא לגידול עצמי
האם זה קשה?
איזה ציוד צריך?
ובמה זה כרוך?
יש לציין שלעולם לא עשיתי את זה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת תוכים. קל? קשה?
מנהל: מפקחים
Re: החתמת תוכים. קל? קשה?
קל מאוד אם הכל הולך כשורה, קשה מאוד מאוד אם משתבש משהו בדרך.
לצערי כל ההרפתקנים למינהם לא מספרים את סיפורם על גבי האתר, בטלפון לא מעט מתקשרים לספר לי על עוגמת הנפש שחוו.
אני יכול להביא לא מעט דוגמאות אך איני מעונין לפגוע בפרטיות של חברים או אנשים שפונים אלי.
להאכיל תוכי זה לא מתחיל ונגמר בעירבוב דייסה ושמירה על היחס של מים ואבקה.
מגדל טוב ומקצועי יאבחן בעיות מיד עם היוצרותן וידע לתת מענה וטיפול נדרש.
אני אישית רואה במסירת גוזלים להאכלה חוסר אחריות משווע. אם לא מדובר בניסיון לחסוך (מה שבחלק ניכר מהמקרים עולה ביוקר)
קח גוזלים בשלבי גמילה אחרונים. גוזל שאוכל באופן עצמאי ומקבל את הארוחה האחרונה ממך. האפקט אותו אפקט והקשר שיווצר
יהיה מצויין.
לצערי כל ההרפתקנים למינהם לא מספרים את סיפורם על גבי האתר, בטלפון לא מעט מתקשרים לספר לי על עוגמת הנפש שחוו.
אני יכול להביא לא מעט דוגמאות אך איני מעונין לפגוע בפרטיות של חברים או אנשים שפונים אלי.
להאכיל תוכי זה לא מתחיל ונגמר בעירבוב דייסה ושמירה על היחס של מים ואבקה.
מגדל טוב ומקצועי יאבחן בעיות מיד עם היוצרותן וידע לתת מענה וטיפול נדרש.
אני אישית רואה במסירת גוזלים להאכלה חוסר אחריות משווע. אם לא מדובר בניסיון לחסוך (מה שבחלק ניכר מהמקרים עולה ביוקר)
קח גוזלים בשלבי גמילה אחרונים. גוזל שאוכל באופן עצמאי ומקבל את הארוחה האחרונה ממך. האפקט אותו אפקט והקשר שיווצר
יהיה מצויין.