ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה עם תוכי סנגל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
parrot21
ביצה
ביצה

עזרה עם תוכי סנגל

שליחה על ידי parrot21 »

שלום לכולם יש לי תוכי סנגלית בת 8 וחצי חודשים יש לי אותה מגיל 3 חודשים וזה עד עכשיו שהיא נושכת אותי מדיי פעם לפעם וזה ממש מעצבן ושהיא על היד שלי היא אוהבת לנשוך לי את האצבעות אני חושב שהיא לא חוברה כמו שצריך מה לעשות? ניסיתי המון שיטות כמו לעשות לה פו על הראש ולהוציא לה את השייווי מישקל אבל זה לא מזיז לה להפך..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עזרה עם תוכי סנגל

שליחה על ידי eli_lea »

האם היא נושכת מתוך פחד או מתוך רצון שתוריד אותה מהיד או מתוך משחק?
parrot21
ביצה
ביצה

שליחה על ידי parrot21 »

מתוך משחק וגם רצון שהיא תעלה לכתף ואני לא אוהב שהיא עולה לכתף כי אז היא לא רוצה לרדת
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה מדבר על נשיכות כשהיא נמצאת על הכתף ומסרבת לרדת?
בבקשה תפרט את המצבים השונים בהם התוכי נושך כדי שאוכל לתת התייחסות הולמת ולא לנחש.
parrot21
ביצה
ביצה

שליחה על ידי parrot21 »

כשהיא לועסת צעצוע ואני בא לקחת אותה היא מביאה נשיכה ואז עולה על היד וגם סתם לפעמים שהיא מטיילת לי על היד היא פה ושם מביאה ביסים חזקים אבל בלי תוקפנות
parrot21
ביצה
ביצה

שליחה על ידי parrot21 »

אאא ושככתי עוד משהו היא לא כל כך נותנת ואוהבת שילטפו אותה היא לא אוהבת אפשר להרגיל אותה למגע וליטופים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יש לך בצד שמאל למטה כפתור עריכה, אתה יכול ורצוי להשתמש בו במקום בהודעה חדשה אם טרם קיבלת מענה.

לגבי הנשיכות, נראה שהתוכי שלך למד שכך בעצם הוא יכול לשלוט בך. לסרב לרדת מהכתף או להתנגד למגע.
תקרא בקישור הבא בנוגע לאילוף בסיסי. למד להכיר את שפת הגוף של התוכי שלך. איך למנוע מהתוכי לנשוך.
שאלות נפוצות - אילוף בסיסי, אילוף התנהגות, אילוף מתקדם
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”