ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מתי לגמול את הקקדו מהדייסה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סתוית
בקיעה
בקיעה

מתי לגמול את הקקדו מהדייסה

שליחה על ידי סתוית »

בוקר טוב
רצתי את עזרתכם בכמה שאלות לגבי תוכי הקקדו שלי
1. הוא בקע 3/4 מתי להתחיל עם הגמילה מהדייסה ואך לעשות את זה ?
2 מתי להרגיל אותו לכלוב (כרגע הוא עדין בארגז עם נסורת ) ?
3 מתי לנסות ולתת לו מים היום את הנוזלים הוא מקבל מהדייסה אבל כאשר הוא יעבור גמילה מהדייסה אך ללמד אותו שיש לו גם מים לשתות
4 איזה כלוב לקנות לו האם להרגיל אותו לכלוב קטן כדי שלא יפחד ואחר כך כלוב גדול כמו של מיקה
תודה על העזרה ויום טוב
סתוית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מתי לגמול את הקקדו מהדייסה

שליחה על ידי eli_lea »

היי סתוית,
תעלי תמונה שלו שוב כדי שנראה את ההתפתחות שלו. אני רוצה לראות שמה שאני כותב מתאים להתפתחות של התוכי.
בעיקרון בגיל חודשיים וחצי את יכולה להעבירו לכלוב ( אם יש קטן עדיף) כאשר את שמה בכלי האוכל כופתיות.
בשלב זה את עדיין עם שלוש ארוחות. בשלב זה אין צורך במים. כמו שאמרת נוזלים הוא מקבל מהדייסה וזה מספיק בהחלט.

כשהתוכי יתחיל לאכול מהכופתיות את יכולה להתחיל להוריד מכמות הדייסה בארוחת הצהריים וכן הלאה.
כשהתוכי יהיה על ארוחה אחת וממש לפני גמילה אפשר להוסיף לו לכלי מים.

אני ממליץ להעבירו לכלוב קטן בהתחלה ולאחר מכן לכלוב גדול. אם איני טועה רכשת ממני את הכלוב TI1901
והוא מעולה למטרה זו.
סתוית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי סתוית »

אחר צהרים טובים לך אלי ולחברי לפורום
תודה לך אלי על ההסבר אני ינסה להעלות תמונה (מקווה שהפעם אני יצליח )
ולגבי כלוב אני קניתי למיקה a19 ממך ואני חושבת לקנות גם לקקדו משהו בגודל הזה אולי טיפה קטן יותר בגלל שיש לי מקום מתאים בשביל כלוב בבית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חשבתי שלקחת גם כלוב קטן, בכל מקרה, את יכולה להעביר לכלוב גדול יותר אם יש לך בבית ולתחום אותו מעט בהתחלה. המטרה שהגוזל לא ירגיש "אבוד במרחב" וירגיש שהוא עדייןנמצא במסגרת ששומרת עליו. אומנם יותר גדולה להקופסה שבה הוא נמצא אך עדיין הוא ירגיש בטוח יותר.

לגבי התמונה, התמונה שהעלית אינה ברורה ממש. תנסי להעלות לאתר תמונה חדשה. אני מצרף הסבר איך להקטין תמונה ואיך להעלות תמונה.
אם את לא מצליחה תני לאדם תמונה

הקטנת תמונה:
הקטנת תמונות ללא תוכנה. (סמל אישי או לפרסום בפורומים)

העלאת תמונה:
http://www.tukinfo.com/site/video-tutor ... D7%94.html
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”