ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
השרייה לגרין ציק
מנהל: מפקחים
השרייה לגרין ציק
אני רוצה לדעת איך להכין השרייה לגרין ציק יש לי תערובת מוכנה רק אני צריך פרטים איך להכין כמות זמן וכו תודה
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: השרייה לגרין ציק
כמות-מה שאתה נותן לו (ניתן להכין קצת יותר ולשמור בקירור- או מקפיא בעצם..אני לא ממש זוכר)
תתן לו כמה פעמים בשבוע...
ההכנה
שמים בכלי ממלאים מים עד שכל הזרעים יהיו בתוך המים-קצת יותר כי זה סופג..
אחרי שזה נהיה רך- אפשר לתת לתוכי..זה לוקח כמה שעות לפי מה שאני זוכר-כבר הרבה זמן לא השתמשתי בתערבות לצערי..
תתן לו כמה פעמים בשבוע...
ההכנה
שמים בכלי ממלאים מים עד שכל הזרעים יהיו בתוך המים-קצת יותר כי זה סופג..
אחרי שזה נהיה רך- אפשר לתת לתוכי..זה לוקח כמה שעות לפי מה שאני זוכר-כבר הרבה זמן לא השתמשתי בתערבות לצערי..

תוכים מגדלים רק מאהבה

ראיתי את הסרטון יש לי עוד שאלות זה קריטי המסננת?? וכמה זמן צריך להשרות?? ואיפה שמים את התערובת בזמן ההשרייה בחוץ או במקרר?? תודה
לא חייבים מסננת, שים את הזרעים בכלי כך שמים יכסו אותם, קח בחשבון שהזעים תופחים אז אל תמלא עד הסוף.
במשך 12 שעות תחליף פעמים שלוש את המים.
את התערובת לא שמים במקרר. משאירים מחוץ למקרר.
לאחר שמוכן אתה יכול לשים מנות בשקית ניילון ולשים בהקפאה, מידי פעם להוציא שקית ולהפשיר מתחת לברז. ולהגיש.
במשך 12 שעות תחליף פעמים שלוש את המים.
את התערובת לא שמים במקרר. משאירים מחוץ למקרר.
לאחר שמוכן אתה יכול לשים מנות בשקית ניילון ולשים בהקפאה, מידי פעם להוציא שקית ולהפשיר מתחת לברז. ולהגיש.