ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
שלום חברים!
אני צריך עזרה באיך אני בונה כלוב לרבייה בגודל 2-2-1 שאמור להיות מחולק ל-6 תאים בצורה הזאת:
[TABLE][TR][TD]
כלוב[/TD][TD]כלוב[/TD][TD]כלוב[/TD][/TR][TR][TD]
כלוב[/TD][TD]כלוב[/TD][TD]כלוב[/TD][/TR][/TABLE] אני לא ממש יודע איך אני אמור לעשות את כל התאים ומה יפריד בין התאים העליונים לבין התחתונים וכו'...
אשמח לקבל ממכם תשובה..
מוטי
מאוד בעייתי, בהחלט לא נוח כשכלוב מעל כלוב וכל הליכלוך והלשלשת של התוכים נופלת מהחלק העליון למטה.
עדיף לרכוש כלובי ריבוי עם מגירות וכלי אוכל ולהציב אחד על השני.
או לבנות כלובים נפרדים שלא יוצבו זה מעלה זה.
מה אתה מתכוון לגדל בכלובים?
אני מציע לחלק את אותו כלוב ל4 כלובים של מטר גובה ואורך, וחצי מטר רוחב כך שלא תהיה לשלשת אחד על השני יהיה מעולה לקוקטיילים ויתאים גם לתוכים מעט יותר גדולים
לא רואה שום דבר מוצלח בחלוקה כזאת.
אם הכלוב יהיה בגובה 2 מ' תוכל לחלק אותו לשתיים או שלושה חלקים. עדיין הגובה מבוזבז אבל הכלוב לא יהיה בגובה הריצפה.
אם אתה בונה כלוב בגובה מטר אתה צריך להכין הגבהה מהריצפה , מסגרת שעליה יעמוד הכלוב.
אתה צריך לחשוב על כך שבמידה ותחליט לשים תוכים מסוגים שונים תצטרך להפריד בין התאים (או להתקין מחיצה אטומה) כדי שמצד אחד לא יתעסקו אחד עם השני ומצד שני לא ינשכו את האצבעות של התוכים השכנים דרך הסורגים.
הכוונה היא בגובה 2 מ' אורך מטר ורוחב 2 מטר...
ואולי עדיף לעשות את השישיה כמו שאמרתי עם מגירה בין העליונים לתחתונים אבל אני לא מבין עדיין איך לעשות את זה