ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התוכים מעיפים אוכל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
avioo3601
ביצה
ביצה

התוכים מעיפים אוכל

שליחה על ידי avioo3601 »

שלום לכולם היה לי אבוס ששימש את הקוקטיילים שלי אחרי תקופה שנוספו עוד קוקטיילים אז הייתי צריך אבוס יותר גודל אז החלטתי לבנות אחד ואת האבוס השני שהוא קנוי העברתי לכלוב אחר ששיכנתי בו ציפורי אהבה עכשיו אני שם לב שהם מעיפים אוכל שאינו מפוצח במיוחד את הדוחן את החמניה הם אוכלים אבל את רוב הדוחן הם מעיפים אצל המגדל הקודם שלהם הם קיבלו תערובת כמעט זהה רק שאצלו כמות הגרעיני חמניה הייתה כמעט כפולה יש למשהו רעיון מה לעשות??

תודה :)
aviho
ביצה
ביצה

Re: התוכים מעיפים אוכל

שליחה על ידי aviho »

אתה יכול לשים רשם אם חור להכנסת הראש הינה רעיון רק אתה יכול לעשות את זה עם כל כלי שתרצה
קבצים מצורפים
972c1f27c82907f265a437bf6932272b1050127126.jpg
סמל אישי של משתמש
אהרון
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אהרון אלבה

שליחה על ידי אהרון »

תשיפ לב עם הרשת שלא יהיו קצוות חדים שיפצעו אותם
אם לא עודר אפשר לבנות שלוש דפנות גבוהות יותר ורק אחד שממנה הם יושבים+ רשת על האוכל
תנסה להיות יצירתי בנושא המדויק שלך-הבעיה לא תמיד זהה בין התוכים ופיתרון שעובד פה לא תמיד יעבוד שם
תמונה
תוכים מגדלים רק מאהבה תמונה
סמל אישי של משתמש
רענן
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: raanan

שליחה על ידי רענן »

דווקא לא ממליץ את השיטה שלכם,התוכי יכול לעמוד מעל ולעשות שם צואה אני ממלי על כונסי מזון-כאילו חדר בשביל הראש והאוכל
הנה תמונה:
כונס.jpg
כונס.jpg (10.36 KiB) נצפה 2596 פעמים
תמונה Sun Conure
תוכים מגדלים באהבה תמונה
תמונהאו לא מגדלים כלל!
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”