בטוח
אם כן אני אולי אקנה אחד
אחכה לתשובה מאלי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכים עד מחיר מסויים
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: תוכים עד מחיר מסויים
בבקשה לא להכניס את השאלות לגבי מחירים בנוגע לתוכישופס ולחנויות בפורום מגדלים. ישפורום של תוכישופס ויש תיבות אישיות .
שאלות בנוגע לתוכישופס יש לשאול בפורום המתאים. או לחילופין פיתחו נושא בפורום "קנייה מכירה". תודה.
שאלות בנוגע לתוכישופס יש לשאול בפורום המתאים. או לחילופין פיתחו נושא בפורום "קנייה מכירה". תודה.
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
אמרתה בפורום קנייה מכירה לא לשאול שאלות ובגלל זה שאלתי פה
אתה יכול לענות לי על השאלה לגבי המחיר בבקשה?
אתה יכול לענות לי על השאלה לגבי המחיר בבקשה?
פורום קנייה הינו פורום קנייה מכירה בלבד ללא הערות ותגובות מיותרות. רק קונים מוכרים.מי שרוצה לשאול אותי שאלות
בנוגע למכירה של ציוד יכול לפנות אלי בפרטי או בטלפון לביצוע הזמנות.
פורום מגדלים אינו פורום קונים מוכרים ואינו קשור לתוכישופס! פורום מגדלים שאלות בנוגע לגידול.
כתבתי לך לשאול את השאלות הנוגעות למחירים של החנות תוכישופס בפורום תוכישופס. תחת קטגוריה של "קנייה ומכירה".
פורום תוכישופס
יותר ברור מזה אני לא יכול להיות. יש חוקי אתר ויש פורומים שונים שמיועדים לכל נושא.
כל הדיון שנעשה כאן מיותר.
בנוגע למכירה של ציוד יכול לפנות אלי בפרטי או בטלפון לביצוע הזמנות.
פורום מגדלים אינו פורום קונים מוכרים ואינו קשור לתוכישופס! פורום מגדלים שאלות בנוגע לגידול.
כתבתי לך לשאול את השאלות הנוגעות למחירים של החנות תוכישופס בפורום תוכישופס. תחת קטגוריה של "קנייה ומכירה".
פורום תוכישופס
יותר ברור מזה אני לא יכול להיות. יש חוקי אתר ויש פורומים שונים שמיועדים לכל נושא.
כל הדיון שנעשה כאן מיותר.