ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודל גוזלים
מנהל: מפקחים
Re: גודל גוזלים
קמתי בבוקר וראיתי שגוזל אחד נעלם זה שיודע לצאת מהכלוב...שום זכר , לא בבית ולא בחוץ...בא לי לבכות..יש מצב שהוא יצא דרך התריסים? קיצרו את נוצות התעופה ובבית הוא עף ממש נמוך ונפל...יש מצב שפתאום בחוץ הוא עף אחרת? בואנה זה פשוט סיוט
(((((((((!!!!!!!! עד שקיצרו להם הוא נעלם...אני בחרדות ממה שיקרה לו ואיפה הוא...לא מאמינה שאחד עף לי ותפסתי אותו,השני עף והיה שלוש שעות בחוץ ובנס תפסתי אותו,והשלישי בכלל נעלם בזמן שישנתי..עלאק סבב מוצלח
((((( ניקרע לי הלב !!!!!
(((( אולי לא מתאים לי תוכון האכלת יד. מתגעגעת לגוזלוןן והכי כואב לי שהוא לא יכול לעוף מהסכנות בחוץ..ועם היה נופל מקומה 3 אז בטח אולי הייתי מוצאת אותו למטה...אבל אין... 
זה שהם גזורי נוצות לא אומר שהם לא מסוגלים לעוף. (הערתי על כך מספר פעמים) וחשוב שהכלוב יהיה סגור בצורה שדלא ניתנת לפתיחה.
תחפשי בבית, אולי מתחת למיטות ואפילו מאחרי המקרר. יתכן שהוא מסתתר ולא יוצא.
תחפשי בבית, אולי מתחת למיטות ואפילו מאחרי המקרר. יתכן שהוא מסתתר ולא יוצא.
אז זהו שהוא יצא דרך הסורגים של הכלוב
(( כנראה שהסורגים רחבים להם...אחפש שוב כשאגיע הביתה אך אני בספק שאמצע...אוף הלוואי שהוא בבית