ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קניתי קוקוטיל האכלת יד ואני צריך עזרה !!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
eliranw
ביצה
ביצה

קניתי קוקוטיל האכלת יד ואני צריך עזרה !!

שליחה על ידי eliranw »

קניתי אותו לפני 4 ימים המוכר אמר שהוא בן 5 חודשים הוא נראה בריא לחלוטין ויש לי כמה בעיות ..
הוא כל הזמן נושך כשנוגעים בו או מלטפים אותו כשאני מכניס יד לכלוב כדי להרים אותו הוא בורח וכשאני תופס אותו כדי להוציא אותו הוא נותן ממש נשיכות חזקות .. גם כשאני מקרב אליו את היד הוא תוקף עם הנתשפויות כאלו לפעמים אני מצליח טיפה להרגיע אותו אבל הוא לא נשאר על היד הוא כל הזמן קופץ ממני .. זה נורמאלי ? האם זה באמת האכלת יד ? הנתנהגות שלו תשתנה מתישהו ?
YONI-S
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: יוני

Re: קניתי קוקוטייך האכלת יד ואני צריך עזרה !!

שליחה על ידי YONI-S »

כנראה שהוא לא האכלת יד
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: קניתי קוקוטיל האכלת יד ואני צריך עזרה !!

שליחה על ידי eli_lea »

הוא לא האכלת יד. החזר את התוכי לחנות ותדרוש ממנו תוכי האכלת יד ומוחתם ולא תוכי פרא שגזרו לו את הנוצות כמו שמוכרים בדרך כלל בחנויות. במידה ויהיו לך בעיות בהחזרה חזור לכאן וציין את שם החנות כדי שלא ירכשו ממנה.
eliranw
ביצה
ביצה

Re: קניתי קוקוטיל האכלת יד ואני צריך עזרה !!

שליחה על ידי eliranw »

אני אדבר עם המוכר ואעדכן
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”