ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מצאתי גוזל של יונה - עזרה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מצאתי גוזל של יונה - עזרה

שליחה על ידי eli_lea »

לא היית צריך לשחרר אותו מאחר והוא יטרף.
קח ארגז קרטון ושים אותו בפנים, אפילו במרפסת גבוה מחוץ לבית כך שלא יגיעו אליו חתולים.
פזר לו אוכל והוא יאכל לבד, הוא מספיק גדול לאכול לבד. ממש חבל עליו.
סמל אישי של משתמש
roi20050
גוזל
גוזל
שם פרטי:: רועי

שליחה על ידי roi20050 »

אבל זאת בדיוק הבעיה, הסביבה של הבית שלנו שורצת חתולים רעים, הם הצליחו אפילו לגרום לחתול שלי, שזאת הייתה הטריטוריה שלו, לברוח והוא לא חזר כבר חודש או יותר. מצד אחד החוץ לא טוב ומצד שני הבית לא טוב, אמא שלי לא הייתה מסכימה לזה ויש לי גם תוכי בבית ואין לי מושג אם הציפור חלתה או לא. באמת שלא רציתי לשחרר אותו ועשיתי מליוני טלפונים לנסות למצוא מי שיטפל בו אבל לצערי העולם לא מלא באנשים שיקפצו לעזרה ברגע שתבקש.
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רז פרוזניק »

הלכתה לפחות לראות עם הוא עוד שם?
סמל אישי של משתמש
אחסאן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אחסאן »

היה לי ניסיון בגוזלי יונים... מאכילים אותם חיטה ( לא נחנקים) מה שצריך לעשות הוא ללחוץ מצדדי המכור אז המקור שלהם נפתח וזורקים כמה גרעיני חיטה בתוך הפה ( המקור) . אחרי כמה פעמים נותנים להם מים.
מצורף סרטון לשיטה דומה למה שאמרתי:
https://www.youtube.com/watch?v=XyX8weQcU1Y
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”