ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בניית כלוב גדול!!
מנהל: מפקחים
בניית כלוב גדול!!
יש לי להקת דררות ואני רוצה להרחיב את הכלוב שלהם כי ניהיה צפוף אני רוצה לבנות כלוב חדש וגדול ואני לא יודע איך להתחיל יש הצעות חשבתי על לבנות שלד מיעץ אבל אני חושש שהם יכרסמו אותו והכי חשוב זה תחתית אני רוצה לעשות מגירה נישלפת לניקוי וזה כלוב למרפסת לא ווילר יש הצעות ?
אם יש מדריך זה גם יעזור
תודה לעוזרים .
אם יש מדריך זה גם יעזור
תודה לעוזרים .
Re: בניית כלוב גדול!!
מה הגודל שמתאפשר לך לבנות ומה התקציב פחות או יותר?
הגודל הוא גובהה 1-1.5 האורך 1.5-2 והרוחב 1 התקציב הוא עד 700
נתחיל מזה שאם מדובר בגובה של 1-1.5 מטר תצטרך להגביה את הכלוב מעל פני הקרקע.
אם יש לך מקום שעליו אתה יכול לתלות את הכלוב כמו קיר וכו' זה פתרון לא רע להגביה את הכלוב. במידה ולא תצטרך להכין
בסיס לכלוב כדי שיהיה מוגבה מהאדמה.
אתה יכול לבנות את הכלוב מרשתות קשיתחות ללא מסגרת.לכלוב בגובה 1מ'בעומק 1מ' וברוחב 2מ' אתה צריך 5 פלטות של 2*1 מטר.
כל פלטה עולה בסביבות 80 ש"+- שזה כבר יוצא כ 400 ש"ח. תוסיף לכלוב גגון וכלי אוכל שזה תוספת של 150 ש"ח והגעת ל 550 ש"ח.
אם תעשה את הכלוב מרשת גמישה מרובעים זה לא יהיה זול יותר לדעתי מאחר והמסגרת והרשת יעלו לך בערך כמו הרשת הקשיחה.
אם יש לך חלק מהחומרים למשל את מסגרת העץ לכלוב תוכל להוריד בעליות.
אם יש לך מקום שעליו אתה יכול לתלות את הכלוב כמו קיר וכו' זה פתרון לא רע להגביה את הכלוב. במידה ולא תצטרך להכין
בסיס לכלוב כדי שיהיה מוגבה מהאדמה.
אתה יכול לבנות את הכלוב מרשתות קשיתחות ללא מסגרת.לכלוב בגובה 1מ'בעומק 1מ' וברוחב 2מ' אתה צריך 5 פלטות של 2*1 מטר.
כל פלטה עולה בסביבות 80 ש"+- שזה כבר יוצא כ 400 ש"ח. תוסיף לכלוב גגון וכלי אוכל שזה תוספת של 150 ש"ח והגעת ל 550 ש"ח.
אם תעשה את הכלוב מרשת גמישה מרובעים זה לא יהיה זול יותר לדעתי מאחר והמסגרת והרשת יעלו לך בערך כמו הרשת הקשיחה.
אם יש לך חלק מהחומרים למשל את מסגרת העץ לכלוב תוכל להוריד בעליות.
תודה אבל הבעיה היא התחתית אפשר לבנות איפושהוא מגירה נישלפת לניקוי?
איך אתה מתכוון להגביה את הכלוב ואיפה אתה מתכוון להציב אותו?
אני מיתכוון להוסיף לו רגליים לשים אותו במרפסת
אם אתה מכין מסגרת תחתונה אתה יכול לבנות כלוב מרשת קשיחה בפשטות ובקלות יחסית.
אתה יכול ליצור משטח מתחת לכלוב עליו תניח מגשים מפוליגל, זה די חזק ניתן לשטיפה ומאוד זול.
Re: גודל כלוב
כלוב שבניתי בעבר לגוזלים שלי, אתה יכול לראות שהמגשי פוליגל יושבים בתוך מסילה מרשת מכופפת. אותה רשת של הכלוב.
מאז שידרגתי את הכלוב והוספתי מתחת לכל חלק מגש נפרד.
הכלובים של?
אתה יכול ליצור משטח מתחת לכלוב עליו תניח מגשים מפוליגל, זה די חזק ניתן לשטיפה ומאוד זול.
Re: גודל כלוב
כלוב שבניתי בעבר לגוזלים שלי, אתה יכול לראות שהמגשי פוליגל יושבים בתוך מסילה מרשת מכופפת. אותה רשת של הכלוב.
מאז שידרגתי את הכלוב והוספתי מתחת לכל חלק מגש נפרד.
הכלובים של?
אלי תודה רבה על העזרה!!
דיון בנושא בעבר שיתכן ויתן לך רעיונות:
Re: כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה
פלייר וקליפסים לחיבור הרשת של הכלוב.
Re: כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה
פלייר וקליפסים לחיבור הרשת של הכלוב.