ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם ניתן לשים תרנגולות עם תוכים באותו ווליר?
מנהל: מפקחים
Re: האם ניתן לשים תרנגולות עם תוכים באותו ווליר?
אז למה לא אשים אותם בנפרד בכלוב 2*2*1 שיהיה בו כמה כלובי רבייה??
לא הבנתי כנראה מה הכוונה בכלוב נפרד עם כלובי רבייה. כמה מקום יהיה להם? מה יהיה בכלובי הרבייה?
הווילר מחולק לשני חלקים : חלק שהיה בו תוכונים צעירים וקוקטיילים והוא במידות 2*2*2 ... והחלק השני התוכונים הבוגרים אבל הם נשארים בתוך כלובי הריבוי יש 5-6 כלובים רוצה לסדר אותם מסביב החלק השני של הווילר כמבון מבפנים.. אז נשאר הרבה מקום לזוג המזמרים
בעיקרון אפשרי אבל אני אגיד לך למה אני לא אוהב את הסידור הזה. נוצר מצב שהמזמרים יעופו אל כלובי הריבוי ועליהן, זה משהו שיגרום
למתח. הכלוב שלך די גדול, אפשר לסדר את כלובי הריבוי בצורה כזאת שהם יהיו תחומים ברשת ושאר המקום שהקצבת יהיה למזמרים.
אגב, גם מזמרים אני ממליץ לגדל בזוגות אם כי גם בלהקה הם מתרבים לא רע.
מזמרים שלא בעונת הריבוי כמו כמעט כל שאר התוכים יכולים להסתדר עם סוגים שונים באותו ווליר. הבעיות מתחילות תמיד כאשר מגיעה העת להתרבות ואז כולם הופכים להיות תוקפנים זה לזה.
למתח. הכלוב שלך די גדול, אפשר לסדר את כלובי הריבוי בצורה כזאת שהם יהיו תחומים ברשת ושאר המקום שהקצבת יהיה למזמרים.
אגב, גם מזמרים אני ממליץ לגדל בזוגות אם כי גם בלהקה הם מתרבים לא רע.
מזמרים שלא בעונת הריבוי כמו כמעט כל שאר התוכים יכולים להסתדר עם סוגים שונים באותו ווליר. הבעיות מתחילות תמיד כאשר מגיעה העת להתרבות ואז כולם הופכים להיות תוקפנים זה לזה.