המון זמן לא כתבתי אספר בקצרה על השתלשלות החודשים האחרונים בקרב הקוקטלים שלי
אז ככה ..
מי שזוכר יש לי זוג קוקטיילים קוקו וקוקי (קוקו (זכר) לטינו - קוקי (נקבה) פייד קינמון)
לפני 9 חודשים (וואי הזמן טסססססס) בקע לאקי הגוזל הראשון, פעם ראשונה של ההורים, לכן אחרי 6 ימים מאז הבקיעה
לאקי ננטש ועבר תחת חסותי
לאקי הוא ממש כמו תינוק שזקוק כל הזמן לליטופים לפינוקים, למשחקים וכמובן להיות לידי,
מכוררר לליטופים בכל חלקי הגוף, הוא ממש הבייבי הקטן (כבר גדול) בבית.
פה מתחיל הבעיות..
קודם כל ההורים שלו מאז שהוא התחיל להיגמל הפסיקו להתייחס אליו
הם ממש לא מחוברים אליו, הייתה תקופה שהם היו ביחד באותו כלוב ופשוט אין יחס אחד כלפי השני כשהוא מתקרב אליהם
ההורים ממש בורחים, הם לא מנקים אותו וכבר 9 חודשים שאין שום אינטראקציה ביניהם. בגלל זה לאקי מקבל יחס מעודף בבית
אני מרגישה שהוא יותר לבד ואין לו עם מי להיות במהלך היום.
לאקי צרחןןןןן הטונים שלו מגיעים לדציבלים שכבר קשה לשמועע, זה מרגיש שהוא לא יכול להיות בכלוב או חופשי מעל הכלוב כשיש אנשים בבית הוא חייב להיות על מישהו, או לטייל בבית.
ההורים מאוד רגועים יחסית בשנתיים האחרונות שהם אצלי, הייתה תקופה שקוקו היה קצת בוכה ואני חושבת שאחרי החיבור עם קוקי הכל נעשה נורא שקט איתם. שומעים אותם (חוץ משירי ההזדווגות) רק כאשר מפרידים בינהם לטווח שעובר את המטר בבית
לאקי קובע את החוקים בבית! כדי להרגיע אותו חייב להתקרב אליו, אך לפעמים אנחנו רוצים לשבת בסלון לאכול או לראות טלוויזיה ושהוא ישאר בכלוב אך זה לא אפשרי הם פשוט מתחיל לשרוק ולצווח בקולי קולות
ניסינו המון המון פעמים להתעלם זה לא עובד, אנחנו מדברים בטלפונים ואנשים מעבר לקו שומעים אותו צורח וכבר לא נעים
האמת לפעמים שאני חוזרת הביתה עוד מהרחוב אני שומעת אותו וזה לא נעים
מה עושים עם לאקי?
בנוסף לאקי הגיע לבגרות (כל כך מהר) ואני מבינה שהצרחות שלו מגיעות מזה שהוא צריך להזדווג
אני כל יום מקבלת ממנו שריקות חיזור ופתיחת כנפים לבביות
ואפילו פעם אחד הוא זיווג אותי שהוא עמד על הכתף (לא נעים)
וביום שישי הוא ניסה לזווג את הקערה של האוכל
לצערי אין באפשרותי להביא ללאקי כרגע בת זוג
האם מסוכן להשאירו במצב כזה?
האם הוא יכול למות?