ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

היציבות של ג׳וי - עובדים על זה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: היציבות של ג׳וי - עובדים על זה

שליחה על ידי eli_lea »

לא נורא, לא צריך להתרגש מכל מקרה. מרימים מחזירים למעמד, מצ'פרים משבחים וממשיכים.
לא צריך 10 דקות רצופות מאחר וזה די הרבה זמן, תנסי לראות מתי נגמרת לתוכי הסבלנות וכדאי להפסיק מעט קודם.
סמל אישי של משתמש
Joyjoy
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: מעיין

שליחה על ידי Joyjoy »

עדכון קטן על ההתקדמות - אחרי שלושה ימי אימונים, ויישום של טריקים למניעת בריחה, היום ג׳וי עלתה בפעם הראשונה ליד מתוך הכלוב, בלי לנסות לברוח (אם כי עם מעט קיטורים). אכן, הסבלנות משתלמת, והאהבה עוד יותר.

תמונה
בתמונה - ג׳וי על המעמד שלה, מתענגת על חתיכת פריכית אורז (סוף סוף מצאתי משהו שהיא ממש אוהבת חוץ מגרעינים שחורים...)
גן החיות שלנו
ג׳וי תמונה
צ׳ו תמונה
גיזמו תמונה
והדגים תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שמח לשמוע, מצויין, תמשיכו בתירגול ותמשיכו באהבה שאתם מרעיפים עליה.
מה כולל האימון? האם תירגלתם איתה "עלי ורדי"?
פריכית אורז נחשבת למשהו בריא, הדבר היחיד שיש בה חוץ מאורז תפוח זה מלח. שימי לב לכך שמלח בכמות קטנה
לנו עלול להוות סכנה לתוכי. עודף מלחים עלולים לפגוע בכליות לכן לא לתת בכמויות. תברי לחתיכות קטנות ותתני לה כצ'ופר כשהיא
עולה ליד או מבצעת בקשה שלך.

כיף לראות אותה פעילה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”