ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אמזונה בלו פרונט הבדלים
מנהל: מפקחים
-
יונתןיונתן
- ביצה

אמזונה בלו פרונט הבדלים
שלום צירפתי תמונות מקוריות של האמזונה שאני רוצה לקנות ותמונה מהינטרנט רציתי לדעת עם זה אותו סוג פשוט זה הבדל של גיל או שיש בלו פרונט שונים? והאמזונה שאני רוצה עולה 3400 זה מחיר רגיל לאמזונה?תודה
Re: אמזונה בלו פרונט הבדלים
התמונה האחרונה הינה של תוכי בוגר וצולמה בתנאים מיוחדים. לעיתים התמונות עוברות גם עריכה. מדובר באותו תוכי כאשר יתכנו שינויים קלים בצבעים באיזור הראש. לעיתים הצבעים גם משתנים מעט לאחר החלפת נוצות.
האם מדובר בתוכי האכלת יד? מדוע הוא נמצא בכלוב כזה שנראה מבודד?
3400 ש"ח לדעתי הינו מחיר גבוה. מציע לך לעשות סקר שוק בנוגע למחיר. אני מעריך את מחירו של התוכי בכ 2600-2800ש"ח.
שוב, זוהי הערבה גסה שלי ולכן כדאי לבדוק היטב מה אתה מקבל ולפי זה לשלם. לעיתים שווה לשלם מעט יותר ולקבל תוכי מוחתם ברמה גבוה, תוכי שנבדק למחלות, תוכי שגדל בסביבה נקייה עם דגש על ההגיינה וכו'.
האם מדובר בתוכי האכלת יד? מדוע הוא נמצא בכלוב כזה שנראה מבודד?
3400 ש"ח לדעתי הינו מחיר גבוה. מציע לך לעשות סקר שוק בנוגע למחיר. אני מעריך את מחירו של התוכי בכ 2600-2800ש"ח.
שוב, זוהי הערבה גסה שלי ולכן כדאי לבדוק היטב מה אתה מקבל ולפי זה לשלם. לעיתים שווה לשלם מעט יותר ולקבל תוכי מוחתם ברמה גבוה, תוכי שנבדק למחלות, תוכי שגדל בסביבה נקייה עם דגש על ההגיינה וכו'.
-
יונתןיונתן
- ביצה

Re: אמזונה בלו פרונט הבדלים
התוכי לא נמצא בכלוב בתמונות, הוא האכלת יד הורגל לכופתיות לדברי המגדל זה אמזונה עם הרבה צבעים מהרגיל