ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכון שמזווג את כל נקבות הלהקה
מנהל: מפקחים
תוכון שמזווג את כל נקבות הלהקה
יש לי תוכון בצבע ירוק עכשיו אני יושב ליד הכלוב רואה אותה מזווג נקבה כחולה אחרי 5 דקות מזייג עוד נקבה היים זה נורמלי אני מפחד שהנקבות יטילו ביצים והזכר לא ידאג ל2 הנקבות
Re: תוכון שמזווג את כל נקבות הלהקה
זה דבר שקורה בשבי, זכרים לפעמים יחזרו אחרי מספר נקבות כשחלקן ייענו להחיזורים.
יתכן שבן זוג אחר של הנקבה אם יש כזה יעזור לה לגדל את הגוזלים.
זה קורה בדרך כלל כאשר בלהקה אין זכרים מספיק בוגרים, או שהזכרים אינם מספיק דומיננטים ואינם מעוניינים
בגירוש הזכר הפעיל יותר. כשמגדלים בלהקה קשה למנוע מצבים כאלה, יש יתרונות וחסרונות לגידול בלהקה וכל מגדל צריך להחליט
בסופו של דבר מה מתאים לו יותר.
לדעתי הנקבות יסתדרו די טוב במידה והן יטילו לזכר בודד.
יתכן שבן זוג אחר של הנקבה אם יש כזה יעזור לה לגדל את הגוזלים.
זה קורה בדרך כלל כאשר בלהקה אין זכרים מספיק בוגרים, או שהזכרים אינם מספיק דומיננטים ואינם מעוניינים
בגירוש הזכר הפעיל יותר. כשמגדלים בלהקה קשה למנוע מצבים כאלה, יש יתרונות וחסרונות לגידול בלהקה וכל מגדל צריך להחליט
בסופו של דבר מה מתאים לו יותר.
לדעתי הנקבות יסתדרו די טוב במידה והן יטילו לזכר בודד.
תודה רבה על התשובה
נשמח לעידכונים אם יש מאחר וזה מעניין ועולות שאלות כמו:
1.האם שתיהן יטילו
2.האם הזכר יטפל בשתיהן.
3.האם היא הזדווגה עם הזכר שראית אבל זכר אחר יתנדב להיות בן זוגה ויעזור לה בגידול הגוזלים.
מאוד מעניין.
בהצלחה.
1.האם שתיהן יטילו
2.האם הזכר יטפל בשתיהן.
3.האם היא הזדווגה עם הזכר שראית אבל זכר אחר יתנדב להיות בן זוגה ויעזור לה בגידול הגוזלים.
מאוד מעניין.
בהצלחה.