היי
חברים חג שמח!
קוקי הקוקטיילית שלי כב כמה חודשים מנשירה מדי יום מלא מלא נוצות לבנות מגופה.
אני רואה שיש מקומות שצומחות לה נוצות חדשות, חשוב לציין שנוצות זנב לא נתלשות.
ברגע שקוקי מתמתחת והכנפיים מתמתחות כלפי מעלה חסרים לה המון נוצות .. מתחת לכנפיים פשוט רואים את העור שלה
האם מצביע על מחלה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נשירת נוצות
מנהל: מפקחים
Re: נשירת נוצות
לא. מדובר בחילוף נוצות רגיל.
במידה ויש קרחות מקומיות יתכן שמדובר במריטה או מחלה. מה שאת מתארת זה חילוף נוצות רגיל.
מציע לקלח בתקופה זו ולהעלות את הלחות. ליחלוח הנוצות עוזר מאוד לצמיחה ולפתיחת הנוצות החדשות.
בהצלחה.
במידה ויש קרחות מקומיות יתכן שמדובר במריטה או מחלה. מה שאת מתארת זה חילוף נוצות רגיל.
מציע לקלח בתקופה זו ולהעלות את הלחות. ליחלוח הנוצות עוזר מאוד לצמיחה ולפתיחת הנוצות החדשות.
בהצלחה.
"במידה ויש קרחות מקומיות יתכן שמדובר במריטה או מחלה."
מה הכוונה בקרחות מקומיות??
אני פשוט לא יכולה לצלם תמונה אבל מרגע שהיא מרימה את הכנף אני רואה קרחת ענקית של חוסר נוצות.
בציצית לדוגמא רואים שיש חילוף כיון שאני רואה את הנוצות החדשות יוצאות
אבל מתחת לכנפיים זה פשוט חסר נוצות התקרחות ענקית
מה הכוונה בקרחות מקומיות??
אני פשוט לא יכולה לצלם תמונה אבל מרגע שהיא מרימה את הכנף אני רואה קרחת ענקית של חוסר נוצות.
בציצית לדוגמא רואים שיש חילוף כיון שאני רואה את הנוצות החדשות יוצאות
אבל מתחת לכנפיים זה פשוט חסר נוצות התקרחות ענקית
מתחת לכנפיים לרוב יש קרחות. אל תתרגשי. אם הייתה מריטה או התקרחות כתוצאה ממחלה לא היית מפספסת.
אני אנסה להסביר מה הכוונה בקרחות מקומיות. נניח שבאזור החזה לפתע נורות הנוצות בקוטר של 3-4 ס"מ ורואים עור חשוף, כנ"ל בצוואר, בגב וכו'. זה לא המצב של התוכי שלך ולכן התוכי שלך עובר תהליך של נשירה טבעי. הנשירה הינה באופן כללי מכל האיזורים מהגוף פחות או יותר מבלי שייצרו קרחות עליהן דיברתי.
פשוט לא לדאוג, אין לך סיבה.
אני אנסה להסביר מה הכוונה בקרחות מקומיות. נניח שבאזור החזה לפתע נורות הנוצות בקוטר של 3-4 ס"מ ורואים עור חשוף, כנ"ל בצוואר, בגב וכו'. זה לא המצב של התוכי שלך ולכן התוכי שלך עובר תהליך של נשירה טבעי. הנשירה הינה באופן כללי מכל האיזורים מהגוף פחות או יותר מבלי שייצרו קרחות עליהן דיברתי.
פשוט לא לדאוג, אין לך סיבה.