ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על אילוף סנגל
מנהל: מפקחים
שאלה על אילוף סנגל
יש לי סנגל בן 4 שאצלי כבר משו כמו שנתים. עכשיו אני רואה באתר את הסנגלית של אוהד ואיך הוא מאלף אותה וזה עושה לי חשק לאלף את הסנגל שלי.אבל אני לא יודע אם בגיל כמו שלו אני יכול להחיל אילוף והוא יקלוט.צריך לצין שהוא מאוד חברותי .מה אתם אומרים אפשרי או לא?

Re: שאלה על אילוף סנגל
אני חושב שאין בעיה לי היה קוניור שמש וקניתי אותו בן שנה וחצי ורק אחרי חודשים התחלתי לאלף אוטו ולא היתה בכלל בעיה.אבל תחכה לתגובות גם של אחרים.
חביב צודק בהחלט, בעיקרון תוכים יכולים ללמוד בכל שלב בחייהם. תמיד עדיף לאלף וללמד כאשר התוכים בשלבים ראשונים לחייהם אבל
זה לא מונע מהם ללמוד גם כשהם מתבגרים. בסך הכל תוכי בין שנתים שלוש אינו נחשב לתוכי בוגר מבחינת אריכות חיים והוא בהחלט יכול ללמוד ולקלוט. זה תלוי לא מעט בתוכי אך גם במגדל, אם ישנו קשר טוב בין התוכי למגדל הכל אפשרי.
זה לא מונע מהם ללמוד גם כשהם מתבגרים. בסך הכל תוכי בין שנתים שלוש אינו נחשב לתוכי בוגר מבחינת אריכות חיים והוא בהחלט יכול ללמוד ולקלוט. זה תלוי לא מעט בתוכי אך גם במגדל, אם ישנו קשר טוב בין התוכי למגדל הכל אפשרי.
-
botitheparrot
- ביצה

שיהיה בהצלחה שגיא, אני הייתי הולך על זה בענק בייחוד שאתה מספר שהיא מחוברתת היטב
,,,
תשתמש במדריכים ותעבוד לפי הספר ולפי השלבים כי זה בדיוק מה שאני עושה ועד כה הכל מצויין.
גריי עושה תרגיל מטרה, סיבוב והיום בערב התגלנו ללמוד לומר שלום והיא מגיבה יפה מאודדדד! זה הכי כיף בעולם ומספק מאוד, לך על זה חבר!!! הכל אפשרי, לא משנה הגיל, התוכית תמיד תשמח לשחק, לקבל צ'ופרים, לשמוח ולהנות. תעבוד בהתניות ותרגיל אותה שבזמן הקרוב יש צ'ופרים רק בתרגולים.
בהצלחה חבר ---- אשמח לשמוע על ההתקדמות
תשתמש במדריכים ותעבוד לפי הספר ולפי השלבים כי זה בדיוק מה שאני עושה ועד כה הכל מצויין.
גריי עושה תרגיל מטרה, סיבוב והיום בערב התגלנו ללמוד לומר שלום והיא מגיבה יפה מאודדדד! זה הכי כיף בעולם ומספק מאוד, לך על זה חבר!!! הכל אפשרי, לא משנה הגיל, התוכית תמיד תשמח לשחק, לקבל צ'ופרים, לשמוח ולהנות. תעבוד בהתניות ותרגיל אותה שבזמן הקרוב יש צ'ופרים רק בתרגולים.
בהצלחה חבר ---- אשמח לשמוע על ההתקדמות
אני חושב להתחיל בשבוע הבא ונראה איך מתקדם, תודה אחי