אני חובב גדול של חיות מחמד, בבעלותי כרגע כלבה קטנה וחמודה
אני גר לבד וחשבתי להרחיב את בייתי עם תוכי ג'אקו חדש.
לפני שאני אתחיל לשאול מלא שאלות, יש לי שאלה אחת שהיא ממש חשובה
אני מחוץ לבית כל יום כשמונה שעות.
בשאר שעות היום, אין לי בעיה להיות עם התוכי ולטפח אותו
אתם חושבים שזה מספיק זמן להקדיש לתוכי כתשומת לב?
ואם בשעות כשאני לא בבית הוא יוכל למצוא ברדיו או בכלבה החברותית שלי שותפה למשחק ( במקרים בהם אני אשחרר אותו חופשי בחדר)
אם ובמידה והתנאים מתאימים אמשיך בעוד מספר שאלות שיש לי.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גידול ג'אקו חדש
מנהל: מפקחים
Re: גידול ג'אקו חדש
היי תום וברוך הבא,
תוכים יכולים להסתדר לבדם במהלך היום. חלק ניכר ממגדלי התוכים עובדים לפחותץ את השעות שהזכרת ואף יותר מכך.
חשוב במקרים כאלה לאפשר לתוכי כלוב מרווח וגדול ככל שידך משגת. כמובן שהכל תלוי באפשרות הכספית ובגודל הדירה אך זאת צריכה להיות השאיפה שלך.
כלוב גדול יחסית יהיה קל יותר לאבזר ולספק לתוכי תעסוקה במהלך שעות היום.
תוכי צריך להיות סגור בכלוב במהלך הזמן שהבעלים אינם בבית ואף חלק מהזמן שהבעלים נמצאים בבית.
חשוב להרגיל את התוכי לכל המצבים כדי שיחוש באופן טבעי לשהות בכלוב מבלי לפתח בעיות התנהגות או כדי שלא יחוש כלוא.
לסיכום, אין בעייה בכך שהתוכי ישהה בכלוב בזמן שאתה אינך בבית. כלב בבית בהחלט יכול לספק לו עניין ותעסוקה.
תוכים יכולים להסתדר לבדם במהלך היום. חלק ניכר ממגדלי התוכים עובדים לפחותץ את השעות שהזכרת ואף יותר מכך.
חשוב במקרים כאלה לאפשר לתוכי כלוב מרווח וגדול ככל שידך משגת. כמובן שהכל תלוי באפשרות הכספית ובגודל הדירה אך זאת צריכה להיות השאיפה שלך.
כלוב גדול יחסית יהיה קל יותר לאבזר ולספק לתוכי תעסוקה במהלך שעות היום.
תוכי צריך להיות סגור בכלוב במהלך הזמן שהבעלים אינם בבית ואף חלק מהזמן שהבעלים נמצאים בבית.
חשוב להרגיל את התוכי לכל המצבים כדי שיחוש באופן טבעי לשהות בכלוב מבלי לפתח בעיות התנהגות או כדי שלא יחוש כלוא.
לסיכום, אין בעייה בכך שהתוכי ישהה בכלוב בזמן שאתה אינך בבית. כלב בבית בהחלט יכול לספק לו עניין ותעסוקה.