ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אוכל לגרין ציק ילו סיידד

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
zivus
ביצה
ביצה

אוכל לגרין ציק ילו סיידד

שליחה על ידי zivus »

שלום רציתי לדעת לגבי כופתיות האם יש שוני בין צבעוני לרגיל ואיזה מידה מתאימה small או medium? וגם בדקתי באיזה חנות ואמרו לי שם לגבי כופתיות מחברה אמריקאית שבעל החנות אורז אותם בקופסאות וזה של מגדלים ככה הבנתי משם האם זה טוב ואיזה חברה זאת??? תודה לעוזרים
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: אוכל לגרין ציק ילו סיידד

שליחה על ידי uzibu »

כופתיות צבעוניות פשוט עם צבע מאכל למיטב ידעתי. אני מעדיף רגילות.
עדיף לתת כופתיות קטנות, במיוחד שמדובר בתוכי קטן. אני תמיד השתמשתי ב"פריטי בירד" אחלה כופתיות שבעולם.
לא הייתי קונה כופתיות בקופסא ובטח בלי לדעת של איזה חברה (לפי דברייך אי אפשר לדת איזו חברה זו) ואיזה מרכיבים יש. לא כל הכופתיות מתאימות לכל התוכים (אחוזי שומן וכד').
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
zivus
ביצה
ביצה

שליחה על ידי zivus »

רציתי גם לדעת לכמה זמן מחזיקות כופתיות מבחינת טריות??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לכופתיות מחברות שונות יש תוקף שונה, ישנם כופתיות שעומדות זמן רב בחנויות והתוקף שלהן קרב או עבר ולעיתים קרובות מציעים אותם במבצעים מיוחדים. לא כדאי להתפתות.
כופתיות פריטיבירד שאנו משתמשים איתן לאורך שנים בבית גידולנו ומשווקים אותם ללא מעט מגדלים הינם הכופתיות היחידות שמגיעות אלינו ארוזות בוואקום. הוואקום שומר על טריות המוצר מצד אחד. מצד שני מאחר ואנו רוכשים כמויות גדולות אנו מקפידים לקבל כופתיות שהינם בעלי תוקף ארוך במיוחד. הכופתיות של המשלוח האחרון שקיבלנו הינם בתוקף עד סוף 2016.
הכופתיות של פריטיבירד ישמרו על טריותן כל זמן שאינם חשופים לשמש ולחות וסגורים באריזה במקום מוצל בבית.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”