יש לי תוכי מסוג גאקו בן 3 חודשים,
הגיע אלינו לפני שבוע, התוכי מקבל המון תשומת לב, מקבל צופרים..
התוכי לא נותן לי ללטף אותו או להתקרב אליו כל כך, כשאני באה ללטף אותו הוא פשוט צורח ונושך אותי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גאקו בן 3 חודשים צורח ונושך.
מנהל: מפקחים
Re: גאקו בן 3 חודשים
ברוכה הבאה,
כיצד התוכי התנהג אצל המגדל? האם היה חביב?עלה לו על היד מעצמו? האם הסתדרתם איתו במקום? קיבלתם הדרכה כיצד יש להתנהג עימו בימים הראשונים ולאחר מכן?
כיצד התוכי התנהג אצל המגדל? האם היה חביב?עלה לו על היד מעצמו? האם הסתדרתם איתו במקום? קיבלתם הדרכה כיצד יש להתנהג עימו בימים הראשונים ולאחר מכן?
Re: גאקו בן 3 חודשים צורח ונושך.
אצל המגדל הוא היה נראה מאוד חביב, חשוב לי לציין שזה תוכי עם החתמה..
המגדל כן ליטף אותו והוא כן עמד לו על היד.
התוכי נותן לי ללטף אותו רק בבוקר לפני שאני הולכת לעבודה, כשאני מגיעה בערב הביתה הוא פשוט לא נותן לי להתקרב אליו.
במשך היום יש אנשים בבית..
המגדל כן ליטף אותו והוא כן עמד לו על היד.
התוכי נותן לי ללטף אותו רק בבוקר לפני שאני הולכת לעבודה, כשאני מגיעה בערב הביתה הוא פשוט לא נותן לי להתקרב אליו.
במשך היום יש אנשים בבית..
האנשים שבבית באים עימו במגע? הוא מתנהג אליהם אחרת מאשר אלייך?
יתכן שהעלמות" שלך בבוקר והחזרה בערב יוצרת אצלו בילבול. נסי לא לגשת אליו ישר כשאת מגיעה אם את עושה זאת, תני לךו להסתגל לנוכחות שלך כשאת בסביבת הכלוב מבלי שתפני אליו או תיצרי עימו קשר. לאחר זמן מה נסי לגשת אליו אבל עדיין שימרי מרחק שבו הוא ירגיש בטוח. אמצי לך צ'ופר שהוא מאוד אוהב ובקשי שהצ'ופר יהיה צ'ופר שרק את נותנת לו. נסי לגרום לו להאמין בך ולהרגיש בטוח במחיצתך ע"י זה שלא תכפי עליו מגע לפחות עד שירגיש נוח במחיצתך. תני לו את האפשרות ליזום ולהגיע אלייך מרצונו, כמו שאמרתי אפשר להיעזר בחיזוקים כמו צ'ופרים .
צריך הרבה סבלנות, בסופו של דבר זה מצליח.
תעדכני בפרטים נוספים אם יש.
יתכן שהעלמות" שלך בבוקר והחזרה בערב יוצרת אצלו בילבול. נסי לא לגשת אליו ישר כשאת מגיעה אם את עושה זאת, תני לךו להסתגל לנוכחות שלך כשאת בסביבת הכלוב מבלי שתפני אליו או תיצרי עימו קשר. לאחר זמן מה נסי לגשת אליו אבל עדיין שימרי מרחק שבו הוא ירגיש בטוח. אמצי לך צ'ופר שהוא מאוד אוהב ובקשי שהצ'ופר יהיה צ'ופר שרק את נותנת לו. נסי לגרום לו להאמין בך ולהרגיש בטוח במחיצתך ע"י זה שלא תכפי עליו מגע לפחות עד שירגיש נוח במחיצתך. תני לו את האפשרות ליזום ולהגיע אלייך מרצונו, כמו שאמרתי אפשר להיעזר בחיזוקים כמו צ'ופרים .
צריך הרבה סבלנות, בסופו של דבר זה מצליח.
תעדכני בפרטים נוספים אם יש.
שמחה לבשר לך שזה עבד !! 
הגעתי מהעבודה התעלמתי ממנו והוא התחיל לשרוק ולהשתגע בכלוב כדי לקבל תשומת לב.
אחרי כמה דק כבר פתחתי לו את הכלוב נתתי לו את הצופר ואז ליטפתי אותו והוא היה ממש רגוע
תודה רבה אלוףף
הגעתי מהעבודה התעלמתי ממנו והוא התחיל לשרוק ולהשתגע בכלוב כדי לקבל תשומת לב.
אחרי כמה דק כבר פתחתי לו את הכלוב נתתי לו את הצופר ואז ליטפתי אותו והוא היה ממש רגוע
תודה רבה אלוףף
שמח לשמוע, גישה נכונה יכולה לשנות את התנהגות התוכי מבלי להתאמץ כמעט.
המשיכי לעדכן.
המשיכי לעדכן.