ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חשש לסבב 4 אצל התוכונים
מנהל: מפקחים
Re: חשש לסבב 4 אצל התוכונים
תודה! אעקוב אחרי הקטנים ואחרי האימא. מקווה שהכול יהיה בסדר
)
בימים האחרונים התוכית הייתה ממש עצבנית ותוקפנית והורידה לי חצי עור באצבע..ומה מסתבר,שאתמול היא כבר הטילה ביצה..זריזה זאתי! ועוד משהו הגוזל השלישי יצא מהתא אבל בערב היא עם האימא בתא בקבוע..והיא לא תוקפת אותה בכלל..היא כאילו התינוקת המעודפת הגוזלית הזאת? ומתי להיפרד מהם? מקווה שזה בסדר שלא פתחתי נושא חדש.עם לא אז אפתח חדש 
בעיקרון כשהם אוכלים באופן עצמאי לחלוטין אפשר להעבירם הלאה. זה קורה לאחר שבועיים מהיציאה מתא ההטלה.
את צריכה להקפיד ולראות שהם מסתדרים היטב ורק אסז להעבירם. כך המעבר יהיה קל יותר, במיוחד אם מעבירים אותם לכלוב עם תוכונים נוספים שהם א מכירים.
אכן זריזה, בהצלחה.
את צריכה להקפיד ולראות שהם מסתדרים היטב ורק אסז להעבירם. כך המעבר יהיה קל יותר, במיוחד אם מעבירים אותם לכלוב עם תוכונים נוספים שהם א מכירים.
אכן זריזה, בהצלחה.
המקום היחיד שהם עוברים אליו זה מגרש משחקים פתוח בלי שינשחו אותם. מה שכן,תמיד עצוב לי שמפרידים בנהם כשקונים אותם.
ובנתיים קצת קשה לי להביא אותם כי הגוזלית האחרונה יושנת בתא כול ערב עם האימא. אחכה עוד קצת.
ובנתיים קצת קשה לי להביא אותם כי הגוזלית האחרונה יושנת בתא כול ערב עם האימא. אחכה עוד קצת.
יושנת עם האימא העיקר היום אימא שלי מצאה אותה עפה בבית..איך שהו היא הצליחה לצאת מהכלוב.. אני בהלם! גם אחותה מהסבב הראשון שהייתה גם באותו צבע יצאה מהסורגים אבל בכלוב אחר ונעלמה... לא מתאים לי תוכונים
. תמיד בפחד שיעופו..ברוך השם שבחרתי להיתקדם לסנגל במקום להשאיר תוכון. ההורים של התוכונים מספיקים לי בהחלט
אלי,יש כבר 4 ביצים ועוד אחת שאני רואה שצריכה לצאת כבר .. ועכשין הם היזדווגו ללא הפסקה ממש!!!!!! האם זה נורמלי? ותוכים נהנים מהיזדווגות או שזה נטו להיתרבות?
תוכים יזדווגו גם ללא קשר לריבוי על מנת לחזק את הקשר. לעיתים רואים הזדווגות וממתינים לביצים וזה לא תמיד קורה.
הקשר בין זוג התוכים כולל סינוץ (סידור נוצות ) הדדי, האכלה, חיזור וזיווג.
במהלך הריבוי התוכי יזדווגו הרבה יותר. גם במהלך הטלת הביצים עדיין אפשר לראות זיווגים רבים. לאחר שהנקבה סיימה להטיל את הביצים
היא פחות תתרצה ופחות תזדווג עם הזכר ותהיה יותר עסוקה בדגירה.
הקשר בין זוג התוכים כולל סינוץ (סידור נוצות ) הדדי, האכלה, חיזור וזיווג.
במהלך הריבוי התוכי יזדווגו הרבה יותר. גם במהלך הטלת הביצים עדיין אפשר לראות זיווגים רבים. לאחר שהנקבה סיימה להטיל את הביצים
היא פחות תתרצה ופחות תזדווג עם הזכר ותהיה יותר עסוקה בדגירה.
היי אלי,כבר כמה ימים אני רואה אצל התוכית ביצה שעומדת לצאת והיא לא..איך לדעת עם זה ביצה כלואה?
בבקשה לא להפנות שאלות ישירות אלי או אל חברים אחרים. זה פשוט מונע מאחרים לענות על השאלות וחבל.
ביצה כלואה מלווה בסימפטומים קשים. תוכי עם ביצה כלואה תראה סימני מצוקה, תנשום בכבדות ולא תהיה פעילה.
ביצה כלואה עלולה להתפתח בין היתר ממחסור בסידן, חשוב שלתוכי יהיה סידן זמין ותזונה מלאה.
ביצה כלואה מלווה בסימפטומים קשים. תוכי עם ביצה כלואה תראה סימני מצוקה, תנשום בכבדות ולא תהיה פעילה.
ביצה כלואה עלולה להתפתח בין היתר ממחסור בסידן, חשוב שלתוכי יהיה סידן זמין ותזונה מלאה.
לצערי חוץ ממך אף אחד לא עונה
היא נושמת בסדר...דוגרת..מזדווגת ואכלה קצת סידן..אז היא בסדר? קניתי להם עוד סבידה..משום מה בנתיים לא נוגעים
היא נושמת בסדר...דוגרת..מזדווגת ואכלה קצת סידן..אז היא בסדר? קניתי להם עוד סבידה..משום מה בנתיים לא נוגעים