ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלי סנגל
מנהל: מפקחים
Re: גוזלי סנגל
זה לא תערובת, זה מצע שמשתמשים בו למכרסמים בעיקר לספיגת הלשלשת והנוזלים.
עידכון.
אז נסעתי לקנות אחד מהגוזלים..הנקבה ממש שקטה ועדינה...והזכר הוא תמיד מאיים עם המקור..וכשמתחילים לדבר אליו הוא סוגר אותו ומקשיב...ניכנז לי לטוח הקפוצון ולא זז
. האם זה אומר שהגוזל אגרסיבי והאופי שלו קצת לא נעים? או שזה נורמלי?
בעיקרון עדין לא קניתי...ניבהלתי פתאום..והחלטתי לחשוב על הקנייה שוב ולהתייעץ פה בקשר לזכר..עם זה בסדר לקנות גוזל שמתנהג ככה... ובעיקרון מתלבטת עם שוב לנסוע ולקנות בשישי הבא..או לחכות לגוזלים אחרים שיגמלו אצלו במרץ...האמת שהגוזל יפיוף אמיתי ומתוקקקקק חוץ מזה שהוא מאיים קצת עם המקור..
ועוד שאלה..סנגל גוזל שבא לבית שכבר יש בו חתול,יקנא או שזה יהיה מבחינתו בסדר?
בנתיים כבר יש כלוב וקניתי מקל שיאוף לסנגל..
אז נסעתי לקנות אחד מהגוזלים..הנקבה ממש שקטה ועדינה...והזכר הוא תמיד מאיים עם המקור..וכשמתחילים לדבר אליו הוא סוגר אותו ומקשיב...ניכנז לי לטוח הקפוצון ולא זז
בעיקרון עדין לא קניתי...ניבהלתי פתאום..והחלטתי לחשוב על הקנייה שוב ולהתייעץ פה בקשר לזכר..עם זה בסדר לקנות גוזל שמתנהג ככה... ובעיקרון מתלבטת עם שוב לנסוע ולקנות בשישי הבא..או לחכות לגוזלים אחרים שיגמלו אצלו במרץ...האמת שהגוזל יפיוף אמיתי ומתוקקקקק חוץ מזה שהוא מאיים קצת עם המקור..
ועוד שאלה..סנגל גוזל שבא לבית שכבר יש בו חתול,יקנא או שזה יהיה מבחינתו בסדר?
בנתיים כבר יש כלוב וקניתי מקל שיאוף לסנגל..
זה שהגוזל מאיים זה בגלל שהוא מרגיש מפוחד, זה לא מעיד על כך שהוא יהיה נשכן. צריך לאפשר לו להתרגל אלייך.
למה את לא לוקחת את הנקבה השקטה יותר?
התוכי לא יקנא, הוא יכול להיות מפוחד בהתחלה אם החתול יאיים או יתנפל עליו או על הכלוב.
למה את לא לוקחת את הנקבה השקטה יותר?
התוכי לא יקנא, הוא יכול להיות מפוחד בהתחלה אם החתול יאיים או יתנפל עליו או על הכלוב.
החתול 1000 אחוז לא יתנפל. הוא רגוע המקסימום זה להריח וללכת.. הוא גם הריח את התוכונים והלך.. חשבתי שהסנגל יקנא כזה עם אני אהיה עם החתול וכול זה..
אז למה הנקבה לא מפוחדת? הזכר ניראה לי יותר חמוד.. בכל מקרה אימא שלי רוצה שוב לחשוב על עיניין התוכי.. ושבוע הבא עם היא תחליט שאפשרי כרגע להביא עוד חיה הביתה אז אסע ואבחר יותר לעומק...עם ישאר גוזל בכלל.. מצב מדכא..אני מפחדת שיקנו אותם. מקווה שאחד מהם יחכה לי. ועוד פאדיחה שביקשתי שישמור לי וממש חיכיתי ונסעתי ובסוף לא קניתי...ואני כבר לא יכולה לבקש שישמור לי.. גם כי אני לא יודעת עם היא תסכים עכשיו או שתירצה שאחכה עם זה..וגם כי לא נעים לי שהוא סתם שמר לי גוזל ובסוף לא קניתי
אז למה הנקבה לא מפוחדת? הזכר ניראה לי יותר חמוד.. בכל מקרה אימא שלי רוצה שוב לחשוב על עיניין התוכי.. ושבוע הבא עם היא תחליט שאפשרי כרגע להביא עוד חיה הביתה אז אסע ואבחר יותר לעומק...עם ישאר גוזל בכלל.. מצב מדכא..אני מפחדת שיקנו אותם. מקווה שאחד מהם יחכה לי. ועוד פאדיחה שביקשתי שישמור לי וממש חיכיתי ונסעתי ובסוף לא קניתי...ואני כבר לא יכולה לבקש שישמור לי.. גם כי אני לא יודעת עם היא תסכים עכשיו או שתירצה שאחכה עם זה..וגם כי לא נעים לי שהוא סתם שמר לי גוזל ובסוף לא קניתי
הנקבה לא פחדה כי היא הרגישה יותר בטוח במחיצתך, לכל תוכי אופי שונה ותוכים מאותו סוג ומאותם הורים יכולים להתנהג באופן שונה.
לגבי השיקולים אם להביא עכשיו או אחר כך זה בטח דברים שאת ואמך תחליטו עליהם.
צריך להתחשב ולקבל את דעת ההורים לפחות כל זמן שגרים איתם.
בהצלחה.
לגבי השיקולים אם להביא עכשיו או אחר כך זה בטח דברים שאת ואמך תחליטו עליהם.
צריך להתחשב ולקבל את דעת ההורים לפחות כל זמן שגרים איתם.
בהצלחה.
בדיוק לפני איזה שעה ההורים שלי הסכימו שאקנה.
והוא כבר מכר אחד מהגוזלים..מקווה שהזכר נישאר..
והוא כבר מכר אחד מהגוזלים..מקווה שהזכר נישאר..
אני לא חושב שזה ממש משנה, במיוחד אם הנקבה הייתה יותר רגועה.
בעיקרון זה לא כלכך משנה...אבל רציתי זכר
גם החזקתי אותם ובאיזה שהו שלב שמתי את הנקבה על הכלוב ואז את הזכר והוא לא רצה לרדת אז הוא טיפס עלי ונישכב בקפוצון..והוא יותר יפה קצת מהנקבה..והייתי איתו יותר זמן והיתרגלתי.. והוא פותח מקור וכשמדברים איתו פתאום סוגר ומקשיב..מתוקקקק!
ובאתי לקחת את הנקבה והיא לא באה..נראה לי שהיא היתנפחה קצת (לא בטוחה בקשר להיתנפחות) הרימה רגל וזהו וישבה לה
. צילמתי אותה אז בתמונה בדיוק רואים שהיא הרימה כזה..זה מרמז על משהו?
ואיך היא? ובתמונה אחד מטוח ה3...מסביב למקור זה מצב נורמלי? לא יודעת איך להסביר מה הבעיה בו אז שואלת...אוי החוסר ניסיון שלי
גם החזקתי אותם ובאיזה שהו שלב שמתי את הנקבה על הכלוב ואז את הזכר והוא לא רצה לרדת אז הוא טיפס עלי ונישכב בקפוצון..והוא יותר יפה קצת מהנקבה..והייתי איתו יותר זמן והיתרגלתי.. והוא פותח מקור וכשמדברים איתו פתאום סוגר ומקשיב..מתוקקקק!
ובאתי לקחת את הנקבה והיא לא באה..נראה לי שהיא היתנפחה קצת (לא בטוחה בקשר להיתנפחות) הרימה רגל וזהו וישבה לה
ואיך היא? ובתמונה אחד מטוח ה3...מסביב למקור זה מצב נורמלי? לא יודעת איך להסביר מה הבעיה בו אז שואלת...אוי החוסר ניסיון שלי
כשהתוכי מרים את הרגל בצורה שאת מתארת זה סימן שהוא נינוח ומרגיש טוב. כלומר אינו מודאג או מפוחד.
אני לא רואה בעייה במקור, נראה טבעי לגמרי.
אני לא רואה בעייה במקור, נראה טבעי לגמרי.