ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה : דררה ראש שזיף האכלת יד מה המחיר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אלמוגגג
ביצה
ביצה

שאלה : דררה ראש שזיף האכלת יד מה המחיר

שליחה על ידי אלמוגגג »

שלום הייה לי לפני כמה שנים תוכים
ואני מתעניין לקנות עכשיו דדרה או קוקטיל ומבקרה משהי שאני מכיר את הבן שלה מוכרת
דררה ראש שזיף האכלת יד .. היא אמרה לי שהוא ולה לה אלף 1000 ואמרתי שזה הרבה מידי
ולאחר מכן היא התקשרה ואמרה לי שהיא מוכנה ב500..
עכשיו אין לי מושג במחירים אני צריך לדעת עם זה הרבה ואם באמת היא שלמה על הדררה 1000 שקל תודה..
ובנוסף אם מישהו מוחר שיידע אותי...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלה : דררה ראש שזיף האכלת יד מה המחיר

שליחה על ידי eli_lea »

אין מספיק פרטים. מחינרו של התוכי נקבע על פימספר פרמטרים וביניהם גילו של התוכי, האם באמת האכלת יד והתוכי חביב, בריאותו של התוכי כיצד הוא נראה מבחינת ניצוי וכו'.

מחיר של 500 ש"ח לתוכי ראש שזיף שהוא האכלת יד, בריא ונראה טוב זה מחיר סביר בהחלט.
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

Re: שאלה : דררה ראש שזיף האכלת יד מה המחיר

שליחה על ידי aliav56 »

אין מושג כזה דררה ראש שזיף כי הם שני סוגי תוכים שונים אבל מאותה המשפחה - טבעות הצוואר כך שמם בלקסיקון.

מחירים זה דבר של הציע וביקוש כלומר תלוי איזה סוג מוטציה ומצב הכללי של אותה ציפור-תוכי .

1000 שח' אז התוכי צריך להיות ברמה די טובה מכל הבחינות .אים אתה קונה תוכי יחיד אז קנה לך זכר שהוא מרשים

יותר ובדרך כלל גם יותר יקר מנקבה.מחירים אנני יודע אבל תבדוק בשטח ותתמצא ורק אז קנה לך אחד .אל תמהר לקנות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”