ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חשש לסבב 4 אצל התוכונים
מנהל: מפקחים
Re: חשש לסבב 4 אצל התוכונים
וואו היא ממש מהירה ...
בהצלחה , מקווים שתראי בקיעות והכל יהיה טוב (:
בהצלחה , מקווים שתראי בקיעות והכל יהיה טוב (:
אמן אמן אמן.
כלכך היתרגלתי לקטנטנים האלה .. שכשאין אז פתאום ריקני ומשעמם לי. אין מי שמצייץ כי הוא רעב..או לשמוע אותם זזים בתא..או מנסים כבר לצאת ממנו ובוכים..או סתם להוציא אותם מהתא וללטף. מצד שני עם לא יבקעו ליבי לא ישבר כשאפרד מהם
.
יהיה מה שיהיה..בנתיים אף אחד לא בקע מטוח כול ה6..
כלכך היתרגלתי לקטנטנים האלה .. שכשאין אז פתאום ריקני ומשעמם לי. אין מי שמצייץ כי הוא רעב..או לשמוע אותם זזים בתא..או מנסים כבר לצאת ממנו ובוכים..או סתם להוציא אותם מהתא וללטף. מצד שני עם לא יבקעו ליבי לא ישבר כשאפרד מהם
יהיה מה שיהיה..בנתיים אף אחד לא בקע מטוח כול ה6..
חחח 
את יודעת כמה זמן עבר מאז ההטלה והדגירה ?

את יודעת כמה זמן עבר מאז ההטלה והדגירה ?
6 ביצים..וניראה שיש לה ביצה 7 שעדין לא יצאה..ואף גוזל לא בקע..כבר לא יבקעו? היא כול הזמן דוגרת..לא יוצאת לאכול ולא לשתות..היום יצאה פעמים ואכלה קצת אבן גיר וזהו.. הביצים ניראות במצב מצויין ונקי ואין גוזלים 
נערך לאחרונה על ידי ninka ב 25 דצמבר 2013 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
ס ב ל נ ו ת זה שם המשחק
עבר חודש..יש סבלנות ויש חשש שכבר לא יבקעו כי כבר הרבה זמן שהיא דוגרת..
תני לה לדגור, היא תפסיק כשהיא תחליט שכבר לא יבקעו. לחילופין את יכולה לבדוק את הביצים לפוריות.
מתי היא הטילה את הביצה האחרונה? תמיד תחשבי את הזמן מהביצה האחרונה, תוסיפי כ 23 יום לפחות לפני שאת מסיקה מסקנות או זורקת את הביצים. שוב, את יכולה לבדוק לפוריות, זה משהו שיכול ללמד אותך להטלות הבאות כיצד להבחין בביצה ריקה או בביצה שיש בה התפתחות של גוזל.
בדיקת פוריות הביצה:
http://www.tukinfo.com/%D7%91%D7%93%D7% ... 7%94/story
מתי היא הטילה את הביצה האחרונה? תמיד תחשבי את הזמן מהביצה האחרונה, תוסיפי כ 23 יום לפחות לפני שאת מסיקה מסקנות או זורקת את הביצים. שוב, את יכולה לבדוק לפוריות, זה משהו שיכול ללמד אותך להטלות הבאות כיצד להבחין בביצה ריקה או בביצה שיש בה התפתחות של גוזל.
בדיקת פוריות הביצה:
http://www.tukinfo.com/%D7%91%D7%93%D7% ... 7%94/story
אין לי מושג מתי היא הטילה את האחרונה..הפעם לא יצא לי לעקוב..כשאני מסתכלת על הביצים אז דרכם אני לפעמים רואה משהו שחור כזה או שלא רואה כלום..היום באחד ראיתי כאילו יש משהו..מקווה שיבקעו...הביצים לא יכולות לקפוא? או נניח שלא חם שם מספיק? והיום הנקבה יצאה וראיתי את הטוסיק שלה והבטן התחתונה כאילו יש שם ביצה או משהו שלא יוצאת...ניסיתי לצלם והיא ישר ניכנסה לתא.אנסה מחר לצלם שתיראו מה זה.
הביצים לא יכולת לקפוא, האם דואגת לשמור על חום הביצים.
צריך סבלנות, נקווה שחלקן לפחות יבקעו.
צריך סבלנות, נקווה שחלקן לפחות יבקעו.
הינה התמונות. של הנקבה יצא לא משהו אבל לא יכולתי לצלם שוב כי היא ישר ניכנסה לתא..אבל עדיין רואים משהו עגול כזה שם.