ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי (ציפור אהבה) אוהב ללעוס דברים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
daniel5545
ביצה
ביצה

תוכי (ציפור אהבה) אוהב ללעוס דברים

שליחה על ידי daniel5545 »

שלום, יש לי תוכי (ציפור אהבה) והייתה לו תקופה כשקניתי אותו הוא היה לועס ניירות קרטונים שהיה רואה בבית, או שהוא שם ביסים קטנים כאלו באוזניים לא יודע למה הוא עושה את זה יש סיבה לכך?

תודה מראש .
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי (ציפור אהבה) אוהב ללעוס דברים

שליחה על ידי eli_lea »

ההודעה שלך שייכת לפורום "מגדלים תוכים" ולא לפורום קנייה ומכירה. ההודעה תועבר לפורום המתאים בהמשך.

תוכים לועסים בשבי ובטבע, הלעיסה עוזרת להם לחדד את המקור ולהשחיז אותו כדי שלא יגדל יתר על המידה.
תוכים ישתמשו במקור כמו ביד כדי לבחון דברים ולטפס. כשתוכי תופס באוזניים הוא מנסה לבחון במה מדובר, בדרך כלל הם לא ינשכו חזק מידי. לעיתים תוכי ינשך חזק ויכאיב מבלי שיהיה מודע לכך אלא מתוך משחק.

כדאי לספק לתוכי ענפים טריים ללעיסה של עמים מותרים כגון : עצי הדר, עף אקליפטוס, זית וכו'.
כדאי למנוע את הנשיכות ע"י כך שלא תאפשר לו להגיע לאוזן.
daniel5545
ביצה
ביצה

Re: תוכי (ציפור אהבה) אוהב ללעוס דברים

שליחה על ידי daniel5545 »

אקח את המידע לתשומת לבי תודה רבה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”