ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים כמעט ללא ציפורניים-יעוץ
מנהל: מפקחים
גוזלים כמעט ללא ציפורניים-יעוץ
שלום לכולם יש לי שאלה, ברשותי זוג קוקטיילים צהובים גדולים ומרשימים ,הזוג עובד.
הבעיה היא שהגוזלים שיוצאים להם הם כמעט חסרי ציפורניים...יש איזה ציפורן מאחורה או אולי איזה אחד מקדימה וזהו..
חוץ מזה הם יפיפיים וחמודים
אני לא יודע מה לעשות
אשמח לעזרה מכם
תודה רבה
הבעיה היא שהגוזלים שיוצאים להם הם כמעט חסרי ציפורניים...יש איזה ציפורן מאחורה או אולי איזה אחד מקדימה וזהו..
חוץ מזה הם יפיפיים וחמודים
אני לא יודע מה לעשות
אשמח לעזרה מכם
תודה רבה
Re: גוזלים כמעט ללא ציפורניים-יעוץ
היי, אינך צריך לעשות כלום, לעיתים התופעה הזאת צצה, כנראה בגלל גניטקה, בדרך כלל הציפורניים יצאו מאוחר יותר וגם אם לא לא
קרה אסון גדול, התוכים יכולים להסתדר מצויים גם בלי ציפורניים ומצליחים להיאחז טוב מאוד בענפי העמידה.
תמתין ספר שבועות ותראה אם יש שיפור, תעדכן בהמשך. תודה.
קרה אסון גדול, התוכים יכולים להסתדר מצויים גם בלי ציפורניים ומצליחים להיאחז טוב מאוד בענפי העמידה.
תמתין ספר שבועות ותראה אם יש שיפור, תעדכן בהמשך. תודה.
תודה אלי
זה כבר מספר הטלות ככה..
השאלה אם שייך להחליף לו נקבה אחרת או לחילופין זכר לנקבה? אני לא רוצה לצער אותם.. אך האם עושים את זה?
זה כבר מספר הטלות ככה..
השאלה אם שייך להחליף לו נקבה אחרת או לחילופין זכר לנקבה? אני לא רוצה לצער אותם.. אך האם עושים את זה?
גם אני כך, אני הייתי משאיר אותם לחיות יחד ולא עושה שינויים. בסך הכל זה לא פגם שהגוזלים סובלים ממנו.3465 כתב: אני לא רוצה לצער אותם..
במידה ויוצאים גוזלים פגועים זה כבר סיפור שונה.
תודה רבה על העזרה !
בהצלחה בגידול, אהבתי את החלק שבו אתה מתחשב ברגשות של התוכים וללא ספק יש להם רגשות.
מגדל טוב זה מגדל שמבין לליבם של בעלי החיים שברשותו ופועל ברגישות כדי לא לפגוע בהם.
ישנם מגדלים שרואים לנגד עיניהם רק את טובתם, לרוב מגדלים אלו אם ימשיכו לגדל תוכים זה יהיה למטרות מסחר נטו
ללא רגש ואהבה אמיתית לבעלי הכנף שברשותם.
בהצלחה.
מגדל טוב זה מגדל שמבין לליבם של בעלי החיים שברשותו ופועל ברגישות כדי לא לפגוע בהם.
ישנם מגדלים שרואים לנגד עיניהם רק את טובתם, לרוב מגדלים אלו אם ימשיכו לגדל תוכים זה יהיה למטרות מסחר נטו
ללא רגש ואהבה אמיתית לבעלי הכנף שברשותם.
בהצלחה.
תודה על התגובה
אצלינו התוכים הם חלק מהמשפחה ,אני אשתי והילדים שותפים בהאכלת הגוזלים ובהחתמתם .הם מקבלים המון אהבה וחום
שוב תודה
אצלינו התוכים הם חלק מהמשפחה ,אני אשתי והילדים שותפים בהאכלת הגוזלים ובהחתמתם .הם מקבלים המון אהבה וחום
שוב תודה