ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלי סנגל
מנהל: מפקחים
Re: גוזלי סנגל
די עם החששות , עד היום גידלת תוכונים בכיף , התלהבת שהם מביאים גוזלים ואפילו עשית אותם חברותיים לבני האדם ,
זה אותו דבר עם הסנגל , את לא צריכה להיות בחששות , תשמחי שיש לך תוכי ואת מתנסת בגידול של תוכי בינוני ,
זה אותו הדבר כמו התוכונים , אל תחששי יש לך שאלות תשאלי אנחנו פה כדי לעזור לך !
לשאלות שלך :
תקני לו הרבה צעצועי לעיסה , ועוד סוגי צעצועים
תנסי להרגיל אותו בכך שתביאי לו בצורה מעניינת כמו סלט פירות וירקות ,
כמו שתעשי את זה לעיסה (כמו גרבר)
יש לו התנהגות תקינה , הוא רק בא לבית חדש בעלים חדשים ,
כמו שאת מתרגשת ממנו גם הוא מתרגש ממך ,
כנראה שהוא לא ישן מספיק ,
מתי בערך הוא הולך לישון ?
זה אותו דבר עם הסנגל , את לא צריכה להיות בחששות , תשמחי שיש לך תוכי ואת מתנסת בגידול של תוכי בינוני ,
זה אותו הדבר כמו התוכונים , אל תחששי יש לך שאלות תשאלי אנחנו פה כדי לעזור לך !
לשאלות שלך :
תקני לו הרבה צעצועי לעיסה , ועוד סוגי צעצועים
תנסי להרגיל אותו בכך שתביאי לו בצורה מעניינת כמו סלט פירות וירקות ,
כמו שתעשי את זה לעיסה (כמו גרבר)
יש לו התנהגות תקינה , הוא רק בא לבית חדש בעלים חדשים ,
כמו שאת מתרגשת ממנו גם הוא מתרגש ממך ,
כנראה שהוא לא ישן מספיק ,
מתי בערך הוא הולך לישון ?
אתמול הוא הלך ב21 לישון וב7 בבוקר הוא עדיין ישן...
תוכונים היה קל...מוציאה משחקת ומחזירה להורים.. פה אני מרגישה שהוא משועמם.. כול היום יושב על הכלוב.. אני מניחה שלוקח לי זמן להיתרגל ובהמשך יהיה בסדר.. לא יודעת מה עובר עלי ולמה.. מקווה שהוא לא מרגיש שהוא קצת דחוי אצלי...ההורים שלי יותר מתלהבים ממנו מאשר אני כשהם בכלל לא רצו שאקנה תוכי.
תוכונים היה קל...מוציאה משחקת ומחזירה להורים.. פה אני מרגישה שהוא משועמם.. כול היום יושב על הכלוב.. אני מניחה שלוקח לי זמן להיתרגל ובהמשך יהיה בסדר.. לא יודעת מה עובר עלי ולמה.. מקווה שהוא לא מרגיש שהוא קצת דחוי אצלי...ההורים שלי יותר מתלהבים ממנו מאשר אני כשהם בכלל לא רצו שאקנה תוכי.
אז ההורים שלך יכולים גם לשחק איתו ,
וזה בדיוק אותו דבר כמו התוכונים ,
כמה פעמים ביום תוציאי , תשחקי , תדברי ותחזירי לכלוב
ככה הוא גם יתרגל להיות בכלוב אז שתלכי לאיזה מקום ,
הוא יהיה רגיל להיות בכלוב וכך לא ירגיש שאת "דוחה" אותו ..
וזה בדיוק אותו דבר כמו התוכונים ,
כמה פעמים ביום תוציאי , תשחקי , תדברי ותחזירי לכלוב
ככה הוא גם יתרגל להיות בכלוב אז שתלכי לאיזה מקום ,
הוא יהיה רגיל להיות בכלוב וכך לא ירגיש שאת "דוחה" אותו ..
מה איתו ? יש חדש ?
הוא בסדר..האמת שהוא שקט וחמוד.. אבל אני לא כלכך מתעניינת בלשחק איתו ואני תוהה עם שוב כי אני חולה או שפשוט גיליתי שאני לא מתחברת לתוכי האכלת יד. מתלבטת עם למכור אותו לאנשים שיקדישו לו זמן... ולא כמוני ליטוף פה וליטוף שם... מצד שני הוא חמוד וחבל לי... והחתול לא כלכך מקבל אותו.. אז או שהוא על הכלוב הפתוח או שהוא קצת עלי.
את יכולה להתחבר , את לא חייבת להיות איתו כל שנייה ,
זה גם כמו התוכונים שהיה לך גם שהיו חברותיים ....
זה גם כמו התוכונים שהיה לך גם שהיו חברותיים ....
למה למכור
רק עכשיו קנית תחכי ותראי איך את מסתדרת.
רק עכשיו קנית תחכי ותראי איך את מסתדרת.Re: גוזלי סנגל
~עדכון~
מסתבר שגוצי זה זכר
.
אתמול הוא טייל על השטיח והיה ממש כייף איתו.
היום הוא עשה מקלחת ראשונה ביוזמתו והפתיע אותי
. ואכל סוףסוף קצת אבן גיר.. נקווה שגם פירות וירקות הוא יתחיל לאכול... וניסה כבר להיתקרב לכדור
.
הבאסה היחידה בשימים שאני בצהריים בבית הוא רוצה יחס... ובימים שאני חוזרת מאוחר יחסית בערב...אז הוא כבר לא מעוניין בשום דבר..
כשאתחיל לעבוד כול יום ואחזור הביתה בערב אז תמיד לא יהיה לו כבר חשק ליחס? שלא יצא מצב שהוא תמיד יהיה לבד כזה חוץ מסופשים..
ועוד שאלה...כלי אחד לכופתיות..הכלי השני למים ורחצה כמו שאני רואה..אז באיזה כלי שמים קצת תערובת ומזון ביצים? יש גם כלי מים אבל אז הוא לא יוכל להיתרחץ..
ומזון ביצים שאני שמה לתוכונים יתאים גם לו?
מסתבר שגוצי זה זכר
אתמול הוא טייל על השטיח והיה ממש כייף איתו.
היום הוא עשה מקלחת ראשונה ביוזמתו והפתיע אותי
הבאסה היחידה בשימים שאני בצהריים בבית הוא רוצה יחס... ובימים שאני חוזרת מאוחר יחסית בערב...אז הוא כבר לא מעוניין בשום דבר..
כשאתחיל לעבוד כול יום ואחזור הביתה בערב אז תמיד לא יהיה לו כבר חשק ליחס? שלא יצא מצב שהוא תמיד יהיה לבד כזה חוץ מסופשים..
ועוד שאלה...כלי אחד לכופתיות..הכלי השני למים ורחצה כמו שאני רואה..אז באיזה כלי שמים קצת תערובת ומזון ביצים? יש גם כלי מים אבל אז הוא לא יוכל להיתרחץ..
ומזון ביצים שאני שמה לתוכונים יתאים גם לו?
כי הוא כנראה עייף ..
שמחה שהתרגלת אליו וכבר כיף לך איתו

ואולי תשימי עוד כלי או שתוציאי את הכופתיות שהוא מסיים ותשימי לו מזון ביצים ואז תשטפי
מזון ביצים שאת שמה לתוכונים נראה לי שאין עם זה בעיה ...
שמחה שהתרגלת אליו וכבר כיף לך איתו
ואולי תשימי עוד כלי או שתוציאי את הכופתיות שהוא מסיים ותשימי לו מזון ביצים ואז תשטפי
מזון ביצים שאת שמה לתוכונים נראה לי שאין עם זה בעיה ...
אין מקום לעוד כלי... מה שכן..אולי אשים לו תערובת ומזון ביצים..ואחרי שעתיים בערך אזרוק את השאריות ואשים בחזרה כופתיות.. השאלה עם זה אפשרי... למרות שהכופתיות על הפנים והוא תמיד אוכל..