ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג קוקטיילים שאלות
מנהל: מפקחים
Re: זוג קוקטיילים שאלות
קוקטילים מגיעים לבגרות מינית בגילך 7-8 חודשים בערך, מומלץ לאפשר להם רבייה בגיל בוגר יותר ( שנה + ) אך בגדול הם
יכולים להתרבות וזה קורה בטבע.
יכולים להתרבות וזה קורה בטבע.
לאחר תקופה של חודשיים וחצי מצב הקוקטלים הוא
שהם רוב היום בקן ול"נקבה" התחזק הלחיים או שאני מדמיין הנה התמונה
הכלוב והקן מלא נוצות
האם זה נקבה ? או שאני מדמיין שלא..
ובנוגע לגוזלים? אני מוסיף ירקות וכל פעם וקליפות ביצים...
להזכיר- הם הוציאו את כל הנסורת מהקן ועכשיו יש ממש קצת בצד ונוצות שלהם
שהם רוב היום בקן ול"נקבה" התחזק הלחיים או שאני מדמיין הנה התמונה
הכלוב והקן מלא נוצות
האם זה נקבה ? או שאני מדמיין שלא..
ובנוגע לגוזלים? אני מוסיף ירקות וכל פעם וקליפות ביצים...
להזכיר- הם הוציאו את כל הנסורת מהקן ועכשיו יש ממש קצת בצד ונוצות שלהם
תבדוק לנקבה את נוצות הזנב ( החלק הפנימי של הזנב) ואת נוצות הכנף ( הצד הפנימי של הכנף) האם הם מפוספסים. במידה וכן זו נקבה.
לגבי המצב הקיים, אם מדובר בזכר ונקבה הם יתרבו, צריך סבלנות זה לא משהו שקורה תוך חודש חודשיים. זה תלוי בזוג, בגיל, בכימיה, בתנאי המחייה וכו'.
לא הבנתי את השאלה בנוגע לגוזלים.
לגבי המצב הקיים, אם מדובר בזכר ונקבה הם יתרבו, צריך סבלנות זה לא משהו שקורה תוך חודש חודשיים. זה תלוי בזוג, בגיל, בכימיה, בתנאי המחייה וכו'.
לא הבנתי את השאלה בנוגע לגוזלים.
ניסיתי לבדוק " לנקבה" את הכנפיים ואת הזנב
והצלחתי לצלם כמה תמונות
והצלחתי לצלם כמה תמונות
יתכן שמדובר בזכר, לא יודע מה היה קודם אבל רואים שהזנב אינו מפוספס. מצרף תמונות כנף וזנב של נקבת קוקטיל:
כנף של קוקטיל נקבה: זנב של קוןקטיל נקבה:
כנף של קוקטיל נקבה: זנב של קוןקטיל נקבה:
כנראה שעבדו עלי... כי העיקרון הם מתנהגים כמו זוג הם יושנים ביחד בקן והזכר שורק יותר "מהנקבה"...
תוכים אתו מין יכולים להתנהג כזוג. נסה למצוא סימנים נוספים שמעידים שמדובר בזכר ולא בנקבה, סימנים כמו סימני חיזור עם שריקה עולה ויורדת, פתיחת הכנפיים והרחקתם מהגוף, נקישות מקור על מקל העמידה וכו'.
רציתי להתייעץ לפני שאני מביא עוד קוקטיל ולא לעשות טעות יש לי זכר עכשיו אני רוצה לקנות נקבה הציעו לי נקבה שהיא אפורה מעורבת כזאת נראלי עם פנינה או לטינו אני חושב והזנב שלה צהוב עם קצת פסים של אפור והכנפיים שלה הפנימיות הם נקודות כאלה גדולות ממש נוטים לפסים בצבע לבן... זאת נקבה?
השאלה מה גילה. קוקטילים זכרים ונקבות נראים כנקבות עד לחילוף נוצות, לאחר חילוף נוצות הזכר מאבד את הפסים בזנב ומתחת לכנפיים אולם הנקבה נשארת עם הסימנים. את הנקבה שאתה מדבר עליה כבר עברה חילוף נוצות כנראה שהיא נקבה.
חילוף נוצות כללי קורה לאחר 8-10 חודשים בערך. המגדל יכול להגיד לך האם היא עברה חילוף ומה גילה המשוער.
חילוף נוצות כללי קורה לאחר 8-10 חודשים בערך. המגדל יכול להגיד לך האם היא עברה חילוף ומה גילה המשוער.