ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פינקים חדשים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

george
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: פינקים חדשים

שליחה על ידי george »

הבנתי אבל עברו כבר ארבע ימים ולא נכנסים..כוונתי הייתה עם יש בעיה או שהם לא מצליחים להיכנס לתא?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אין להם שום בעייה פיזית להיכנס לתא, התא פשוט לא מוכר להם ולכן הם לא נכנסים. תן לזמן לעשות את שלו, כשהם יהיו מוכנים הם יכנסו.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

אוקיי,תודה רבה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני יודע שזה לא קל להיות סבלני, ורוצים כבר לראות התקדמות וביצים וגוזלים , זה חלק בלתי נפרד מהחוויה של הגידול. זה גם לא הכי עוזר שאומרים "סבלנות" בכל פעם אבל האמת שאין הרבה מה לעשות. אם אתה כמגדל נותן את כל התנאים לתוכים או לציפורים שלך לא נותר לך אלא לחכות שהזוג יעשה את הנדרש. וכאן נכנסת לתמונה הסבלנות של המגדל. לעיתים זה קורה די מהר והעניינים מתקדמים ולפעמים זה אורך הרבה מאוד זמן. הכל תלוי בזוג.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

הפינקים שלי כבר הרבה זמו מזדווגים אבל לא מתרבים אז מישהו הציע לי להביא להם פרטי ויט לא שמעתי אף פעם שמישהו ישתמש בזה זה טוב לפינקים ביכלל?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אין קשר בין פריטי ויט לריבוי.
אם אתה נותן לציפורים תערובת טובה ומזינה עם מגוון זרעים, ירקות, פירות, השרייה / הנבטה ותוספת סידן אתה לא צריך ויטמינים.
הציפורים והתוכים יכולים להזדווג שוב ושוב כדי לחזק את הקשר ביניהם, אין קשר ישיר בין הזיווג להטלות. כדי שהציפור תטיל היא צריכה לעבור תהליכים הורמונלים. השינויים ההורמונלים קשורים למספר דברים וביניהן אורך שעות היום, מזג האויר והטמפרטורה הסביבתית ועוד.

מתן תוספים של ויטמינים לרוב ניתן ללא בדיקה מעמיקה וברוב המקרים מדובר בביזבוז של כסף.
אני אישית ממליץ לתת תוספי ויטמין לזמן מוגבל של כ 10 ימים במידה והציפור עברה וסיימה למשל טיפול אנטיביוטי או תוך כדי החלמה ממחלה.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

לא הבנתי את ה4-5שורות האחרונות ממש מה אתה מציע לעשות ישלי אותם כבר חושדש התא מוכן והכל והם לא עושים כלום מה לעשות?אני רוב היום בלימודים אז אין מצב שאני מפריע להם אז מה לעשות?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חודש זה כלום, אתה יכול לעשות הכל על מנת שהתזונה תהיה טובה, שתנאי המחייה יהיו מעולים, מעבר לזה זה לא תלוי בך ובאף אחד אחר חוץ מאשר בזוג. אתה צריך פשוט להתאזר בסבלנות.
בשורה התחתונה תוספים לא יזרזו את הריבוי. עם או בלי התוספים הם יתרבו כאשר יגיע זמנם.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

כמו ששמעתי היה להם חילופי נוצות הצבע שלהם קצת הישתנה זה אומר משהו שהם בוגרים יותר?חשבתי כבר להחליף אותם לתוכונים כי אמרו לי שכל תזוזה קטנה יכולה לפריע להם והם אצלי בחדר אז...מה לעשות עדיף להחליף לתוכונים או לחכות עוד איזה חודש?
תמונה
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

כמו ששמעתי היה להם חילופי נוצות הצבע שלהם קצת הישתנה זה אומר משהו שהם בוגרים יותר?חשבתי כבר להחליף אותם לתוכונים כי אמרו לי שכל תזוזה קטנה יכולה לפריע להם והם אצלי בחדר אז... לעשות עדיף להחליף לתוכונים או לחכות עוד איזה חודש?
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”