ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג קוקטיילים שאלות
מנהל: מפקחים
Re: זוג קוקטיילים שאלות
בערך 7-8 חודש
ואני חייב להגידד תודההההה רבהה באמת על כל התשובות המקצועיות אחלה פרום שבעולם
ואני חייב להגידד תודההההה רבהה באמת על כל התשובות המקצועיות אחלה פרום שבעולם
על לא דבר, הסיכוי שמדובר בנקבה די גדול. אני לא יודע מהיכן אתה רוכש אותה אבל מגדל טוב יכול לתת אינדיקציה טובה לגבי המין.
הוא מגדל, הוא רואה את התוכי ואת ההתנהגות וזה הרבה יותר מוחשי מתמונה.
אם אתה סומך על המגדל והוא אומר שמדובר בנקבה. ועל פי הסימנים שציינת אתה יכול לרכוש אותה.
מצד שני אתה יכול להעלות תמונה של הזנב בחלקו הפנימי ותמונה מתחת לכנף כדי שנוכל לענות יותר בביטחון, שוב, הכל בהנחה שהתוכי לאחר החלפת נוצות.
אם למגדל יש עוד קוקוטילים בכלוב תנסה להבחין בשינויים נוספים, למשל הצבע הצהוב בלחיים של הנקבה דהוי יותר משל הזכרים.
בהצלחה.
הוא מגדל, הוא רואה את התוכי ואת ההתנהגות וזה הרבה יותר מוחשי מתמונה.
אם אתה סומך על המגדל והוא אומר שמדובר בנקבה. ועל פי הסימנים שציינת אתה יכול לרכוש אותה.
מצד שני אתה יכול להעלות תמונה של הזנב בחלקו הפנימי ותמונה מתחת לכנף כדי שנוכל לענות יותר בביטחון, שוב, הכל בהנחה שהתוכי לאחר החלפת נוצות.
אם למגדל יש עוד קוקוטילים בכלוב תנסה להבחין בשינויים נוספים, למשל הצבע הצהוב בלחיים של הנקבה דהוי יותר משל הזכרים.
בהצלחה.
בעיהה חדשה
עכשיו שיש לי זוג קוקטיילים
היה להם מתקן אוכל באמצע הכלוב ואז השארתי את המתקן ולא מלאתי אותו אוכל והוספתי מתקן חדש עם אוכל חדש
בהתחלה הם לא נגעו במתקן החדש כי חשבתי שהם לא ראו ואז שמתי ליד המתקן החדש ירק ואת הירק הם אכלו אבל הם לא אכלו מהמתקן החדש (המתקן החדש הוא פשוט קרעה קטנה)
בנוסף במשך יומיים הם כבר לא מרעישים ורוב היום הם בקן...
מה עושים?
עכשיו שיש לי זוג קוקטיילים
היה להם מתקן אוכל באמצע הכלוב ואז השארתי את המתקן ולא מלאתי אותו אוכל והוספתי מתקן חדש עם אוכל חדש
בהתחלה הם לא נגעו במתקן החדש כי חשבתי שהם לא ראו ואז שמתי ליד המתקן החדש ירק ואת הירק הם אכלו אבל הם לא אכלו מהמתקן החדש (המתקן החדש הוא פשוט קרעה קטנה)
בנוסף במשך יומיים הם כבר לא מרעישים ורוב היום הם בקן...
מה עושים?
אם הם אכלו מהירק שהיה ליד הקערה החדשה זה אומר שהם לא מפחדים לגשת לקערה.
גם אם הם קצת מפוחדים מהקערה החדשה הם יתרגלו ויאכלו.
תן להם את הזמן להתרגל. כשהם יהיו רעבים הם יאכלו.
גם אם הם קצת מפוחדים מהקערה החדשה הם יתרגלו ויאכלו.
תן להם את הזמן להתרגל. כשהם יהיו רעבים הם יאכלו.
לאחר תקופה יש לי 3 ביצים בקן של הקוקטילים זה בצד של הקן אבל הם לא דוגרים כל הזמן הם הרבה מזמן בחוץ
ולפי מה שהבנתי תמיד צריך להיות מישהו על הביצים...
?
ולפי מה שהבנתי תמיד צריך להיות מישהו על הביצים...
מתי הוטלה הביצה האחרונה?
-
bvurth1511
- בקיעה

יש זמן מסוים שלא חייב לדגור
אני לא יודע מתי הוטלה הביצה האחרונה בדיוק אבל היום כל היום הם היו בקו וכנראה דגרו יש שלוש ביצים 2 באמצע ואחת בצד כל אחד מהם דוגר על חלק...
תוכים לא דוגרים לאחר הטלת הביצה הראשונה ולעיתים יתחילו לדגור לאחר הביצה השלישית. המטרה היא לצמצם את הזמנים בין הבקיעות ובכך לגרום לבקיעות באופן כזה שלא יהיו הפרשי גיל גדולים בין הגוזלים. כך הגדולים לא ירמסו את הקטנים ויקחו מהם את האוכל.
אחד הדברים החשובים זה לתת לזוג שקט ושלווה ולמעט בהפרעות. לדאוג למזון טוב ובשפע ולמים טריים ונקיים.
בהצלחה.
אחד הדברים החשובים זה לתת לזוג שקט ושלווה ולמעט בהפרעות. לדאוג למזון טוב ובשפע ולמים טריים ונקיים.
בהצלחה.
יש לי ביצים ועברו 19 ימים את (אחת הביצים הם כבר הוציאו לפני 3 ימים מהקן) נשארו עוד שתי ביצים ש והם לא בקעו
מה עושיםם!?
מה עושיםם!?