ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזדווגות תוכונים
מנהל: מפקחים
הזדווגות תוכונים
שלום,
רציתי לדעת אחרי כמה זמן מההזדווגות הנקבה תטיל את הביצה הראשונה (מי שמעוניין צילמתי את ההזדווגות)
רציתי לדעת אחרי כמה זמן מההזדווגות הנקבה תטיל את הביצה הראשונה (מי שמעוניין צילמתי את ההזדווגות)
Re: הזדווגות תוכונים
ברוך הבא,
אתה מוזמן להעלות את הסירטון ליוטיוב למשל ולתת קישור.
בדרך כלל ההזדווגות להטלה עוברים כ 10 יום. אבל זה לא מדע מדוייק, לא תמיד זיווגים הופכים להטלות.
ישנם סימנים נוספים שמעידים על הטלה קרבה, למשל הנקבה שוהה הרבה בתא ומכינה אותו והזכר מאכיל אותה מבחוץ.
אתה מוזמן להעלות את הסירטון ליוטיוב למשל ולתת קישור.
בדרך כלל ההזדווגות להטלה עוברים כ 10 יום. אבל זה לא מדע מדוייק, לא תמיד זיווגים הופכים להטלות.
ישנם סימנים נוספים שמעידים על הטלה קרבה, למשל הנקבה שוהה הרבה בתא ומכינה אותו והזכר מאכיל אותה מבחוץ.
ראיתי את התוכונים מזדווגים ביום שישי שעבר והם הזדווגו בערך 4 פעמים עד עכשיו והנקבה כל הזמן בתא הטלה מרכסמת שם דברים כמעט כל היום היא שם והזכר מאכיל אותה ונכנס גם מדי פעם לתא הטלה עכשיו רציתי לדעת אםזה תקין שהיא עדיין לא הטילה את הביצה ומתי בערך היא אמורה להטיל? הינה הסרטון. http://youtu.be/pMyHjb8A9cg
תקין ביותר, תתאזר בסבלנות ואל תפריע. אל תפתת את תא ההטלה לעיתים תכופות כדי שלא להפחיד את הנקבה ולהוריד לה את הביטחון.
רציתי לדעת עוד כמה זמן בערך היא תטיל?
והאם ההזדווגות נראת מוצלחת?
והאם ההזדווגות נראת מוצלחת?
בדרך כלל מההזדווגות הראשונה עוברים כ 10 יום עד להטלה. זה לא מחייב ויכול לקחת יותר זמן אם בכלל.
נראה שהזיווג מוצלח, גם כאן אי אפשר לדעת בוודאות, העיקר בזיווג זה לא הזמן או אופן ביצוע , העיקר זה שהזכר מצליח להעביר לנקבה את הזרע. כמו שציינתי קודם, תשתדל לא להפריע ולא לפתוח את תא ההטלה.
נראה שהזיווג מוצלח, גם כאן אי אפשר לדעת בוודאות, העיקר בזיווג זה לא הזמן או אופן ביצוע , העיקר זה שהזכר מצליח להעביר לנקבה את הזרע. כמו שציינתי קודם, תשתדל לא להפריע ולא לפתוח את תא ההטלה.
אילה תודה דרך אגב יש לציין שיש לנקבה סימן של ביצה באזור התחתון אז זה אומר שהיא עומדת להטיל? כל היום היא בתא הטלה וגם ישנה שם היום
אם יש נפיחות באיזור הביב למטה אז ההטלה קרובה.
האם זה בטוח כ 10 ימים כי אני שמעתי שמהזיווג הנקבה מטילה את הביצה הראשונה תוך 24-48 שעות? ועבר כמעט שבוע מאז
קראת או שמעת? אם תקרא שוב את מה שכתבתי אז תבין שכבר פעמים נתתי לך את אותה התשובה, עכשיו, אם תספר
לי ששמעת שהנקבה צריכה להטיל תוך 24-48 שעות ותשאל אותי אם אני בטוח במה שאני אומר התשובה שלי לא תשתנה.
שאלת, קיבלת תשובה, התשובה לא נראית לך תבדוק ותשאל במקומות אחרים.
אני אצטט לך שוב את מה שכתבתי לך קודם לכן:
אם לא הייתי ברור אני מצטער, יותר מזה אני לא יכול.
לי ששמעת שהנקבה צריכה להטיל תוך 24-48 שעות ותשאל אותי אם אני בטוח במה שאני אומר התשובה שלי לא תשתנה.
שאלת, קיבלת תשובה, התשובה לא נראית לך תבדוק ותשאל במקומות אחרים.
אני אצטט לך שוב את מה שכתבתי לך קודם לכן:
55 כתב:בדרך כלל מההזדווגות הראשונה עוברים כ 10 יום עד להטלה.
55 כתב:זה לא מחייב ויכול לקחת יותר זמן אם בכלל.
55 כתב:נראה שהזיווג מוצלח, גם כאן אי אפשר לדעת בוודאות, העיקר בזיווג זה לא הזמן או אופן ביצוע , העיקר זה שהזכר מצליח להעביר לנקבה את הזרע. כמו שציינתי קודם, תשתדל לא להפריע ולא לפתוח את תא ההטלה.
אם לא הייתי ברור אני מצטער, יותר מזה אני לא יכול.