יפה, שמח לשמוע, אני בטוח שהמגדל יעלה את התוכי ליד וגם אתה.
עדיף לשים את היד ולא את האצבע, פחות יאפשר לו לנשוך אם הוא מתכוון לכך. בכל מקרה אשמח לעידכון.
בהצלחה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בשעה טובה קניתי קוניור ראש כחול כמה שאלות
מנהל: מפקחים
-
adimazda10
- ביצה

Re: בשעה טובה קניתי קוניור ראש כחול כמה שאלות
אני מעדכן כאן אני בקרוב אפתח פוסט חדש..
החלפתי את הקוניור למוסטאש ואיך שראיתי את המוסטאש והוא אותי ישר היה חיבור ניגשתי לתוכי והוא עלה על היד כאילו אני כבר מגדל אותו איזה שנה לפחות...בכל פעם שאני מגיש את היד הוא עולה..
המגדל אמר שהוא בן פחות מחצי שנה וכשהוא ראה את המחיבור ביניו הוא אמר לי שחבל שמהתחלה לא לקחתי אותו כי כבר בפעם הראשונה התחברנו
כרגע אני מאד מבסוט משום שהתוכי מתחבר וזה מתחיל להראות טוב ..אדווח בהמשך בפוסט הבא..
החלפתי את הקוניור למוסטאש ואיך שראיתי את המוסטאש והוא אותי ישר היה חיבור ניגשתי לתוכי והוא עלה על היד כאילו אני כבר מגדל אותו איזה שנה לפחות...בכל פעם שאני מגיש את היד הוא עולה..
המגדל אמר שהוא בן פחות מחצי שנה וכשהוא ראה את המחיבור ביניו הוא אמר לי שחבל שמהתחלה לא לקחתי אותו כי כבר בפעם הראשונה התחברנו
כרגע אני מאד מבסוט משום שהתוכי מתחבר וזה מתחיל להראות טוב ..אדווח בהמשך בפוסט הבא..
Re: בשעה טובה קניתי קוניור ראש כחול כמה שאלות
יופי, שמח לשמוע, תמשיך לעדכן.