ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזדווגות תוכונים
מנהל: מפקחים
Re: הזדווגות תוכונים
הבנתי תודה פשוט אני ממש מחכה לגוזלים וזה בילבל אותי שחבר אומר לי תוך יומיים ואתה אומר לי 10 ימים ואני מעריך את הידע שלך אז המינימום הוא 10 ימים ? עכשיו זה יותר הגיוני בעיניי כי לא הבנתי למה היא לא הטילה עד עכשיו ונילחצתי בגלל דעות של מגדלים מתחילים
ראשית אתה לא צריך להילחץ, הטבע אינו נוסחה מתמטית, לכן אי אפשר להצביע בבירור ולקבוע מתי יקרו דברים.
תהליך היווצרות הביצה אינו קשור ישירות לזיווג בין בני הזוג. לנקבה יש מקבץ ביצים אותם היא תטיל עם זיווג או בלעדיו.
כדי להצליח בגידול אתה צריך מספר דברים ובמיוחד סבלנות.
מעבר לזה אתה צריך לתת לתוכים תזונה טובה ומלאה כדי שלא יחסרו להם ויטמינים ובמיוחד עכשיו בעת הריבוי.
תערובת זרעים טובה ומגוונת, ירק ופרי ( מותרים ) תוספת סידן והעשרה עם מזון ביצים קנוי שמכיל גם הוא ויטמינים ותוספים
להשלמה. לא פחות חשוב מים טריים יום יום.
תהליך היווצרות הביצה אינו קשור ישירות לזיווג בין בני הזוג. לנקבה יש מקבץ ביצים אותם היא תטיל עם זיווג או בלעדיו.
כדי להצליח בגידול אתה צריך מספר דברים ובמיוחד סבלנות.
מעבר לזה אתה צריך לתת לתוכים תזונה טובה ומלאה כדי שלא יחסרו להם ויטמינים ובמיוחד עכשיו בעת הריבוי.
תערובת זרעים טובה ומגוונת, ירק ופרי ( מותרים ) תוספת סידן והעשרה עם מזון ביצים קנוי שמכיל גם הוא ויטמינים ותוספים
להשלמה. לא פחות חשוב מים טריים יום יום.
עדיין הנקבה לא הטילה ואמרו לי שאם ישנה נפיחות והיא לא מטילה אז זה ביצה כלואה והיום עבר בדיוק שבוע מההזדווגות וראיתי אותם גם היום מזדווגים מה לעשות?
תהיה סבלני ,
כמו שאומרים : "סבלנות היא שם המשחק"
כמו שאומרים : "סבלנות היא שם המשחק"