ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונית עם נפיחות בבטן
מנהל: מפקחים
Re: תוכונית עם נפיחות בבטן
יכול להיות שהיא הזדווגה קודם לכן, בדרך כלל זה לוקח כ 10 ימים.
אז הביצה תהייה לה בבטן עשרה ימים?
עכשיו כשנכנסתי לחדר אני פתאום רואה על ריצפת הכלוב ביצה אז הבנתי שכאשר היא ישנה היא הטילה את הביצה אך הביצה נישברה אבל אני ממש שמח שהיא הטילה
ואם הזכר שלי עלה עלייה אז האם חלק מהביצים יהיו מהזרע שלו או של הזכר האחר שעלה עלייה בלהקה שכנראה ממנו הביצה?
הזכר כל היום מחזר אחריה והיא לא רוצה להזדווג איתו האם זה נורמלי כי היא אתמול כן הזדווגה איתו?
בבקשה קרא את חוקי האתר, שאלת שאלה המתן לתשובה ורק לאחר מכן תמשיך לשאול.
הנקבה הגיע אליך לפני הטלה. כנראה שהיא די המומה מהמעבר ולכן ההטלה מחוץ לתא.
אם הזכר הזדווג עימה לאחרונה יתכן מאוד שהגוזלים שיבקעו יהיו שלו.
זה נורמלי בהחלט שהיא לא תרצה להזדווג איתו. אתמול הזכר כנראה ניצל את החולשה שלה כשהיא הגיעה לכלוב והייתה המומה מהמעבר .
ישנם מקרים שתוכים יזדווגו גם לאחר מעבר למקום חדש כדי שהזכר הדומיננטי בכלוב ישמור עליהן ויאכיל אותן כאשר הן לפני הטלה.
הנקבה הגיע אליך לפני הטלה. כנראה שהיא די המומה מהמעבר ולכן ההטלה מחוץ לתא.
אם הזכר הזדווג עימה לאחרונה יתכן מאוד שהגוזלים שיבקעו יהיו שלו.
זה נורמלי בהחלט שהיא לא תרצה להזדווג איתו. אתמול הזכר כנראה ניצל את החולשה שלה כשהיא הגיעה לכלוב והייתה המומה מהמעבר .
ישנם מקרים שתוכים יזדווגו גם לאחר מעבר למקום חדש כדי שהזכר הדומיננטי בכלוב ישמור עליהן ויאכיל אותן כאשר הן לפני הטלה.
היא אצלי יומיים. והזכר עלה עלייה טוב אז הגוזלים יהיו שלו?כי לא כלכך הבנתי למה התכוונת.אבל הם מתנשקים מלא וראיתי את הנקבה אוכלת ומיתרגלת מהר למקום רק היא לא רוצה להזדווג איתו
אי אפשר לנהל את החיים של התוכים. הטבע עושה את שלו, כשיהיו מוכנים הם יתרבו.
אתה צריך לדאוג לאוכל בשפע, מים נקיים וכמה שפחות הפרעות. מעבר לזה זה כבר תלוי בהם, לא בך ולא בי.
אתה צריך לדאוג לאוכל בשפע, מים נקיים וכמה שפחות הפרעות. מעבר לזה זה כבר תלוי בהם, לא בך ולא בי.
יש להם תנאים מצויינים אוכל ממש יקר וטוב שיש בו תערובת של ורסלה לגה של תוכונים תערובת פירות מיוחדת מזון ביצים ויטמינים ואבקת כופתיות ששמתי להם באוכל כי בכופתיות הם לא נוגעים אז החלטתי לעשות אותם לאבקה ולשים אותה במזון שלהם וכלוב לרבייה מה הגודל המקסימלי שצריך כי חלק אומרים 90 אורך 60רוחב 60 גובה וחלק אומרים יותר קטן אז תוכלו להגיד לי מה הגודל המקסימלי של כלוב שתוכונים יוכלו להתרבות בו
כלוב ריבוי של 46*46*77 יכול להספיק ללא בעייה. הבעייה תחילה כאשר הגוזלים יוצאים מהתא הטלה ואז המקום לאט לאט מתחיל להיות צפוף.