אם התוכי אכל אצל המגדל כופתיות הוא יאכל ביתר קלות גם אצלך. הפטנט הוא לא לתת תוספות במהלך היום עד הערב, בערב לתת תוספות ולאחר מכן להשאיר שוב את הכופתיות עד למחרת בעררב.
תוכים לרוב יאכלו את הגרעינים ולא את הכופתיות, הם נמשכים לגרעינים יותר מאשר לכופתיות. אם במהלך היום יהיה להם גם וגם הם יאכלו את הגרעינים על חשבון הכופתיות.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המוסטאש החדש שהבאתי
מנהל: מפקחים
-
adimazda10
- ביצה

Re: המוסטאש החדש שהבאתי
עדכון קטן מאתמול..בערב שמתי לו תערובת והוא אכל אותה ממש באטרף ..אני מפחד שהוא יחכה לזה כל היום ואז ירצה רק תערובת..אבל מצד שני אני לא יודע אם הוא אוכל את הכופתיות..מה לעשות?
Re: המוסטאש החדש שהבאתי
אם המגדל אמר שהוא אכל אצלו כופתיות אני לא רואה בעייה. בכל מקרה זו השיטה הנכונה להעביר את התוכי לכופתיות או לאלץ אותו לאכול גם כופתיות. בערב כשאתה נותן לו את התוספת אתה בעצם בטוח שהתוכי לא יפגע מחוסר במזון. התוכי יאכל מהכופתיות במהלך היום ובערב הוא יאכל את התערובת באטרף כי הוא אוהב אותה מאוד.