ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עדכון לגבי המוסטאש וכמה שאלות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

adimazda10
ביצה
ביצה

Re: עדכון לגבי המוסטאש וכמה שאלות

שליחה על ידי adimazda10 »

המגדל אמר שאצלו הוא אכל גם וגם..אני רוצה שיאכל כופתיות הוא מלשלש והכל טוב בצואה..אמשיך ככה בתקווה שירגע אבל יש צורך לדאוג מזה שהוא בתחתית הכתוב?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה שהתוכי יורד לתחתית הכלוב לא אומר שהוא חולה, אם התוןכי פעיל אוכל עירני אין קשר לכך שהוא בוחר להימצא בתחתית הכלוב. לעיתים תחתית הכלוב קרובה לפתח הדלת מבחינת התוכי או שנוח לו יותר סיבות שונות להימצא בתחתית.
שוב, תוכי פעיל, שאינו אפטי, אוכל שותה מתקשר אין בעייה .
adimazda10
ביצה
ביצה

שליחה על ידי adimazda10 »

חומרים הוא לא בלע בוודאות...
מוזר לי שהוא ישן כל כמה דקות ולא משחק איתנו.. הנוצות לא נראות נפוחות והוא לא נראה רועד..
אני ממש דואג לו אלי..יכול להיות שהוא פשוט התעייף כי הוא היה כל היום מחוץ לכלוב וכנראה שיחק הרבה בסלון?
זה לא אופייני לו כי אתמול הוא ממש שיחק איתו וצייץ הרבה ודרש יחס והיום פשוט לא..
יכול להיות שהוא הוציא הרבה אנרגיות?
הוא יושן על המוט וכל כמה דקות הולך לאוכל ונרדם גם שם..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זוהי בדיוק התנהגות של תוכי שעובר עליו משהו, תוכי שלא מרגיש טוב מתנהג כך, למשל זה שהוא לא מתנגד שתיגע לו בגוף , זה בדיוק בגלל שהוא לא מסוגל להתנגד. הוא תשוש מסיבה כלשהיא וכשתוכי מתנהג כך זה מדאיג.
זה עלול להיות כתוצאה מאכילה של דבר מה, למשל כירסום רגל של כורסא שמצופה בלכה, או אכילה של משהו אחר רעיל.
ריסוס שנעשה בבית וכו'. יתכן שמדובר גם בסטרס. עקה נפשית כתוצאה ממשהו שעבר עליו בהעדרכם שגרם לתוכי למצב שבו הוא נמצא.
הדבר הטוב ביותר לעשות זה לתת לו להתשאושש מבלי להציק לו תוך כדי כך שאתה עוקב אחריו ומשגיח שהוא לא הולך ונחלש.
במידה וזה קורה תפנה לוטרינר.
תן לו שקט ואפשרות לנמנם , כך הוא מתחזק ומתגבר.

תעדכן אותי בהמשך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”