ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שיפוץ כלוב ישן
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
שיפוץ כלוב ישן
שלום,
קיבלתי כלוב ישן שהיה של חבר שלי וכיוון שהו הפסיק לגדל שם תוכים הוא לא היה צריך אותו
הבעיה היא שהכלוב עם חלודה 95% מהרשת והכלוב עצמו מחוסר עם סיכות ככה שקשה להחליף את הרשת (אולי בסוף אפתח אותו)
יש לי צבע שרשום שאפשר לצבועה אליו ישר על החלודה אבל אני לא יודע אם הוא רעיל מישהו יכול להגיד לי? (יש תמונות של הצבע)
אגב יש דרך כלשהי להוריד את החלודה?
הוא בגודל של 75 ס"מ רוחב 60 ס"מ גובה ו-40 ס"מ רוחב
במה ניתן לאכלס אותו, חשבתי לשים בו 2 זוגות של פרסונטה או זוג קוקטיילים.
קיבלתי כלוב ישן שהיה של חבר שלי וכיוון שהו הפסיק לגדל שם תוכים הוא לא היה צריך אותו
הבעיה היא שהכלוב עם חלודה 95% מהרשת והכלוב עצמו מחוסר עם סיכות ככה שקשה להחליף את הרשת (אולי בסוף אפתח אותו)
יש לי צבע שרשום שאפשר לצבועה אליו ישר על החלודה אבל אני לא יודע אם הוא רעיל מישהו יכול להגיד לי? (יש תמונות של הצבע)
אגב יש דרך כלשהי להוריד את החלודה?
הוא בגודל של 75 ס"מ רוחב 60 ס"מ גובה ו-40 ס"מ רוחב
במה ניתן לאכלס אותו, חשבתי לשים בו 2 זוגות של פרסונטה או זוג קוקטיילים.
- קבצים מצורפים
-
- הכלוב
- IMG_20140220_165240.jpg (13.64 KiB) נצפה 4823 פעמים
-
- הרשת
- IMG_20140220_165251.jpg (15.2 KiB) נצפה 4823 פעמים
-
- הרשת
- IMG_20140220_165330.jpg (14.85 KiB) נצפה 4823 פעמים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

Re: שיפוץ כלוב ישן
תמונות של הצבע
יש שתיים אבל אחד במבע כסף והשני בצבע חרדל שניהם לצביעה על חלודה
יש שתיים אבל אחד במבע כסף והשני בצבע חרדל שניהם לצביעה על חלודה
- קבצים מצורפים
-
- IMG_20140220_165635.jpg (17.87 KiB) נצפה 4822 פעמים
-
- IMG_20140220_165644.jpg (16.71 KiB) נצפה 4822 פעמים
-
- IMG_20140220_165706.jpg (17.56 KiB) נצפה 4822 פעמים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

-
רז פרוזניק
- בקיעה

הצבע הראשון בצבע כסף והשני בצע חרדל
אין טעם לצבוע את הרשת, לצבוע רשת כזאת זה ביזבוז זמן עם תוצאות ירודות.
על הצבע פוליאור רשום שאינו מכיל עופרת ומכאן אני מסיק שהוא לא רעיל אבל כדאי להתקשר לטמבור למספר הטלפון שמופיע על האריזה ולהתייעץ עימם.
רשת כזאת עולה כ 20 ש"ח לממ"ר, לא עדיף להחליף רשת מאשר לסכן את התוכים?
על הצבע פוליאור רשום שאינו מכיל עופרת ומכאן אני מסיק שהוא לא רעיל אבל כדאי להתקשר לטמבור למספר הטלפון שמופיע על האריזה ולהתייעץ עימם.
רשת כזאת עולה כ 20 ש"ח לממ"ר, לא עדיף להחליף רשת מאשר לסכן את התוכים?
-
רז פרוזניק
- בקיעה

נראה לי שאצבע חלק ואראה את התוצאה
אני חושב שבסוף אחליף את הרשת וזהו פשוט זה יעשה הרבה רעש ולא נראה לי שהשכנים שלי יהיו מרוצים מזה ובגלל זה אני לא רוצה להחליף את הרשת לפחות עכשיו
ולגבי שאלת איכלוס הכלוב בתוכים 2 זוגות פרסונטה או 2 זוגות ציפורי אהבה או זוג קוקטיילים,יש משהו שעדיף כך שהכלוב יתאים לתוכים?
אני חושב שבסוף אחליף את הרשת וזהו פשוט זה יעשה הרבה רעש ולא נראה לי שהשכנים שלי יהיו מרוצים מזה ובגלל זה אני לא רוצה להחליף את הרשת לפחות עכשיו
ולגבי שאלת איכלוס הכלוב בתוכים 2 זוגות פרסונטה או 2 זוגות ציפורי אהבה או זוג קוקטיילים,יש משהו שעדיף כך שהכלוב יתאים לתוכים?
שני זוגות תוכונים או זוג של ציפורי אהבה או פרנסוטה או קוקטייל
-
רז פרוזניק
- בקיעה

בסוף הצלחתי לפרק את הכלוב (בינתיים פתחתי רק צד אחד ממנו) מחר כנראה אפרק את כולו
ואחליף את הרשת מקווה שביום ראשון,אחליף גם את מקל העמידה את תא ההטלה וגם אקנה כלי אוכל
ואחליף את הרשת מקווה שביום ראשון,אחליף גם את מקל העמידה את תא ההטלה וגם אקנה כלי אוכל
מעולה, הכי טוב.
-
רז פרוזניק
- בקיעה

היום פירקתי את כל הרשת
מחר אנקה את כל הכלוב עם קיטורית (מי שלא מכיר זה מכשיר שעושה קיטור ממים ומנקים את המשטח איתו בעזרת מברשת)
אשייף את השלד של הכלוב מכל הלכלוכים שעל העץ, אכין מקל עמידה ממקל עץ ואקנה או אפילו אבנה תא הטלה וכמובן אקנה רשת וארכיב אותה על הכלוב
תודה על העזרה
תמונות בהמשך
מחר אנקה את כל הכלוב עם קיטורית (מי שלא מכיר זה מכשיר שעושה קיטור ממים ומנקים את המשטח איתו בעזרת מברשת)
אשייף את השלד של הכלוב מכל הלכלוכים שעל העץ, אכין מקל עמידה ממקל עץ ואקנה או אפילו אבנה תא הטלה וכמובן אקנה רשת וארכיב אותה על הכלוב
תודה על העזרה
תמונות בהמשך