ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
הבנתי יש צורך לבדוק את הבייצים עם אור?או שלא צריך ומתי שהביצה בוקעת מה עושים עם הקליפות?ההורים דואגים לזה או שאני צריך להוציא?

לי גם אמרו מלא ס.ב.ל.נ.ו.ת וזה חרפן אותי כי הם בכלובים גדולים אוכל טוב רוב היום שקט הם ישנים עשר שעות ביום וכל פעם סבלנות אתה פזיז מידי ואני לא אשם הבעיה שיש לי מזל רע עם התוכונים שבחרתי
שטויות עם אני אתחיל לדבר על המזל שלי הטקסט בפורום לא יספיק,אני באמת לא חשבתי שאגיע למצב כזה של בייצים זה פעם ראשונה וזה אחרי מלא מלא סבלנות נכון שזה לא מנחם ועוזר לך בכלום אבל אין מה לעשות...יהיה בסדר חבר..

אתה לא יודע מה אני עברתי עם תוכים רק לכתוב את זה ייקח עמוד שלם
אז החמודים שלי ממשיכים לעבוד..וואו באמת שלא חשבתי שאני אגיע למצב כזה..והינה עידכון קטנטן..

יפה מאוד וכמה תוכים היו לך ?כי זה טוב ומהר שהפנקים התרבו תוך חודש
מעולה, כל הכבוד 

היום היא הטילה ביצה שלישית מה עכשיו?כמה היא הולכת להטיל ומתי הם יבקעו?ממתי להתחיל ספירה וכמה זמן?

בין 4-7 ביצים ולעיתים גם יותר.
מתחילים לספור מרגע שהנקבה מתחילה לדגור, בדרך כלל אחרי הביצה השלישית.
סופרים 13 יום מרגע שהנקבה מתחילה לדגור.
בהצלחה.
מתחילים לספור מרגע שהנקבה מתחילה לדגור, בדרך כלל אחרי הביצה השלישית.
סופרים 13 יום מרגע שהנקבה מתחילה לדגור.
בהצלחה.
הבאתי שק יוטה מחנות טמבור אז שטפתי אותו במים רגילים פעמיים יצא המון אבק וחול אז עכשיו שמתי עם מים ואבקת כביסה מה לעשות לשטוף עכשיו או להשאיר עד מחר ואז?