ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חשש לסבב 4 אצל התוכונים
מנהל: מפקחים
Re: חשש לסבב 4 אצל התוכונים
נישתה ליגוע בזה וליראות מה זה
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

זה שהם מזדווגים לא אומר בהכרח שהיא תטיל שוב, תוכים מזדווגים גם על מנת לחזק את הקשר ביניהם.
זה היה גם ניראה באמצע שהם ״מתנשקים״.. לפני תא ההטלה לא היו להם רגעים רומנטיים.. למרות שביום הראשון שהבאתי אותו היה נראה שהם ישר היתאהבו אחד בשניה כנראה שגידול הגוזלים חיזק את הקשר. מקווה לא למצוא ביצים שבורות בתחתית הכלוב...שתתן לעצמה לנוח ולנו 
נקווה שאכן היא תחליט לנוח .
אם את רואה ביצים שבורות אז כנראה שאת צריכה להפריד ביניהם שהזכר לא יעלה על הנקבה כי מסכנה הרי הביצה שהיא מטילה לפי הגודל שלה היא גדולה מאוד וזה כואב ומתיש אותה
ראיתי עכשיו שהנקבה הטילה ביצה בקערת אוכל...הרמתי את הביצה ומן הסתם היא קפואה וזרקתי אותה... להמשיך לתת לנוח או לשים תא התלה? אני מרחמת עליה...
ומה לתת לה לאכול שתיהי חזקה? יש אבן גיר כזה בצורת ענבים בצבע סגול,והיה סבידה אבל נפל אז אנסה לתלות היום שוב,יש להם תערובת דוחן נקי , תערובות מעורבת כזאת ומזון ביצים,פירות וירקות אני מביאה אבל הנקבה נוגסת זורקת,נוגסת זורקת..למה?
ומה לתת לה לאכול שתיהי חזקה? יש אבן גיר כזה בצורת ענבים בצבע סגול,והיה סבידה אבל נפל אז אנסה לתלות היום שוב,יש להם תערובת דוחן נקי , תערובות מעורבת כזאת ומזון ביצים,פירות וירקות אני מביאה אבל הנקבה נוגסת זורקת,נוגסת זורקת..למה?
די בעייתי לעצור אותה. נקווה שהיא תפסיק להטיל.
את הסבידה את יכולה לטחון דק דק או אפילו לקחת משהו כבד ולדפוק עליה כשהיא בתוך ניילון חזק כדי להפוך אותה לאבקה. את האבקה תפזרי על המזון הלח.
תוכים בדרך כלל יאכלו בצורה שתיארת, חלק אוכלים וחלק זורקים.
את הסבידה את יכולה לטחון דק דק או אפילו לקחת משהו כבד ולדפוק עליה כשהיא בתוך ניילון חזק כדי להפוך אותה לאבקה. את האבקה תפזרי על המזון הלח.
תוכים בדרך כלל יאכלו בצורה שתיארת, חלק אוכלים וחלק זורקים.
זה מה שאני עושה עם האוכל רק אני טוכן את האבני סידן עם מטחנת תבלינים שלא משתמשים בה כדי ליצור אבקה ושם להם באוכל ואי ממליץ להפריד אותם כי היא תטיל עוד ביצים
ראיתי עכשיו שיש לה עוד ביצה בטוסיק..לא לעשות כלום?
אין מה לעשות, תשאירי את הביצה ואל תקחי אותה. היא לא תפסיק להטיל אם תקחי את הביצים. תשאירי את הביצה ואת הבאות אחריה עד שימאס לה והיא תעזוב אותם מעצמה.