ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זכר שלא מצליח???
מנהל: מפקחים
זכר שלא מצליח???
נתקלתם בזכר שלא מצליח לעלות על הנקבה למרות שהיא מראה נכונות לזיווג?
Re: זכר שלא מצליח???
זה אומר שהזכר הדי לא מוכן ליזדווגות שהזמן יגיה אם יזדווגו אל תידאג
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

- תומר מובדלי
- ביצה

בן כמה הזכר שלך?
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
לי קרה מקרה כזה הנקבה התכופפה שהוא יעלה עלייה והוא לא ידע לעלות הוא אלה עלייה לשניה ואז ירד הוא פשוט לא ידע לעלות עלייה והוא ניסה חודשיים ולא הצליח לצערי הוא והנקבה ברחו לי
תומר הזכר שלי מוכן לזיווג מבחינת הגיל
השאלה שלי היא אם נתקלתם במקרה כזה ?
ואם כן מה עשיתם?
או מה ניתן לעשות?
לחכות או לפעול באיזושהי דרך?
השאלה שלי היא אם נתקלתם במקרה כזה ?
ואם כן מה עשיתם?
או מה ניתן לעשות?
לחכות או לפעול באיזושהי דרך?
אני לא יודע מה עושים במצב כזה אולי תעלה אותו אליה או שתחכה
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

התוכי אינו זקוק לעזרה או הדרכה בעניין זה, הוא יסתדר לבד במשך הזמן. פעמים רבות יתכן שהזיווג לא מצליח לנגד עינך, אבל כשאתה לא רואה אולי הוא כן מצליח.
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...
אני מקווה שאתה צודק יוחנן
נשאר רק לחכות
נשאר רק לחכות
באיזה תוכים מדובר חשוב לציין את כל הפרטים.
מה שאתה רואה לא יחודי לתוכים שלך, היו לי לא מעט תוכים "שלא ידעו להזדווג" והסתדרו לא רע.
לעיתים הזכר עושה נסיונות כושלים לעלות על הנקבה, זה נראה כאילו הוא שם את הרגל ויורד, זה תלוי גם בנקבה,לעיתים לא נוח לה והיא זזה, אם היא לא מגלה מספיק שיווי משקל הזכר ירד. לעיתים הזכר יעלה ומיד ירד בגלל תנודות של הנקבה או הפרעות מסביב כגון: רעש של אנשים, כלבים /חתולים, רעש לא מוכר וכו'.
לי היה זכר שהיה עולה הפוך על הנקבה, אפשר היה לראות שלנקבה היה ניסיון גדול יותר משלו והיא ניסתה להסתובב כדי שהוא יוכל לעלות בכיוון הנכון אבל אז גם הזכר הסתובב. לאחר מספר ימים הוא כבר הבין.
מה שאתה רואה לא יחודי לתוכים שלך, היו לי לא מעט תוכים "שלא ידעו להזדווג" והסתדרו לא רע.
לעיתים הזכר עושה נסיונות כושלים לעלות על הנקבה, זה נראה כאילו הוא שם את הרגל ויורד, זה תלוי גם בנקבה,לעיתים לא נוח לה והיא זזה, אם היא לא מגלה מספיק שיווי משקל הזכר ירד. לעיתים הזכר יעלה ומיד ירד בגלל תנודות של הנקבה או הפרעות מסביב כגון: רעש של אנשים, כלבים /חתולים, רעש לא מוכר וכו'.
לי היה זכר שהיה עולה הפוך על הנקבה, אפשר היה לראות שלנקבה היה ניסיון גדול יותר משלו והיא ניסתה להסתובב כדי שהוא יוכל לעלות בכיוון הנכון אבל אז גם הזכר הסתובב. לאחר מספר ימים הוא כבר הבין.
אי אפשר לכפות על התוכים לעשות דברים, נותנים לזמן לעשות את שלו.7643 כתב:אני לא יודע מה עושים במצב כזה אולי תעלה אותו אליה או שתחכה
תשובה מצויינת, בדיוק כך. זה נראה בעייתי אבל זה ממש לא כך.8530 כתב:התוכי אינו זקוק לעזרה או הדרכה בעניין זה, הוא יסתדר לבד במשך הזמן. פעמים רבות יתכן שהזיווג לא מצליח לנגד עינך, אבל כשאתה לא רואה אולי הוא כן מצליח.
שלי הזכר היה בן שנתיים ואנין מה לעשות תן לטבע לעשות את שלו ואם אתה רואה שהוא לא מצליח פשוט תחליף אותו