ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה בהחתמה של קוקטיילים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
sahar5177
ביצה
ביצה

עזרה בהחתמה של קוקטיילים

שליחה על ידי sahar5177 »

אני רוצה לקנות שני קוקטיילים בני שבועיים(בן ובת) ולהחתים אותם האם אני יכול לעשות את זה בלי אומנת?
ו/יש תחליף לאומנת? זה פשוט נורא יקר
ועוד שאלה:
אם אני מחתים שני תוכים ביחד ונותן להם תשומת לב שווה ומגדל רק אותם בכלוב ענק ואיכותי(120X120X100ׂ,שבניתי לבד) הם יהיו מוחתמים איכותיים? כי שמעתי שרצוי לגדל תוכי מוחתם כבודד(שלא יהיו לי יותר תוכים חוץ ממנו)
ושאלה אחרונה:
אם אני קונה ממישהו תוכי בדיוק בסוף הגמילה שלו הוא יתחבר אלי פחות/הרבה פחות/יתחבר אלי באותה הצורה שהוא היה מתחבר אלי אם אני הייתי זה שהחתים אותו?
אם אתם יכולים להמליץ לי על סוג תוכי ללהקה של תוכים שאני יכול לגדל בכלוב שלי(תוכים לא האכלת יד) אני מתלבט אם להביא שני קוקטיילים בני שבועיים ולהחתים אותם ורק הם יהיו שלי או פשוט לקנות מלא תוכונים/ציפורי אהבה/פינקים(גולדנים+זברות+בנגלים).
אם יש תחליף לאומנת אני אלך על האופציה של הקוקטיילים ואם אין תחליף זול יותר אני אלך על קניית תוכים רבים לנוי
הכלוב ריק רק מחכה כבר לתוכים!!! D:
תודה רבה מראש וסליחה על החפירה,סהר
סמל אישי של משתמש
יוחנן
ביצה
ביצה

Re: עזרה בהחתמה של קוקטיילים

שליחה על ידי יוחנן »

אומנם מעולם לא החתמתי תוכים, אבל ממה שקראתי כאן אני סבור שאין תחליף ראוי לאומנת, באומנת יש לך פיקוח על רמת החום והלחות שיש בה, מה שאין כן אם סתם תשים להם מנורה לחימום וכדומה...
אם המחיר יקר לך אז אתה יכול לבנות אומנת לבד, יש כאן מדריכים בעניין.
אבל לפני הכל, בשביל להחתים גוזלים לא מספיקה אומנת, זריך הרבה ידע והבנה בעניין, אל תמהר להחתים גוזלים לפני שלמדת היטב את העניין ורצוי שתראה קודם אצל מגדל מנוסה כיצד עושים זאת.
במידה ותקנה תוכי מיד לאחר הגדילה, אני לא סבור שרמת החיבור שלו איתך תהיה פחותה משמעותית מאשר אם תחתים אותו בעצמך, ובמידה ואין לך מספיק ידע בעניין עדיף לך לקנות אותו גמול.
לא נראה לי שהחתמה של שני תוכים תפגע משמעותית ברמת ההחתמה שלהם, אבל אני לא בטוח בזה אז תמתין למומחים ממני שיענו לך.
לגבי להקה, כמו שציינת אפשר לגדל פינקים או תוכונים או תוכי אהבה או כל סוג אחר של תוכים שמתחשק לך, כמובן שככל שהתוכים יותר גדולים כך תוכל להכניס בכלוב פחות תוכים.
הבחירה היא שלך, תראה לאיזה סוג תוכים אתה מתחבר, מה עומד בתקציב שלך, ומה מתאים לך מבחינת רעש וכדומה.
בהצלחה
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
xpman.mc
ביצה
ביצה

שליחה על ידי xpman.mc »

http://www.[צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]/topic/16420-aaaidhu ... aoeu-uiei/ זה מדריך איך לבנות אומנת ב100 שקלים וקצת הרוב כבר יש לי בבית אני יבנה כזאת היום
sahar5177
ביצה
ביצה

שליחה על ידי sahar5177 »

עוד מישהו?

אין בעיה מבחינת רעש בכלל.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שים לב לחוקי האתר, קרא בבקשה את החוקים בנוגע לקישורים יוצאים והקפצות. המתן בסבלנות למענה.

קיבלת תשובה מקצועית ומפורטת,
לגבי בניית אומנת. בניה באילתורים שונים יכולה להביא אותך לתוצאות קשות ולא רצויות. אנשים משחקים בחיי גוזלים וזה חבל.
אם אין לך אומנת או אין לך כסף להשקיע באומנת מקצועית אל תחתים גוזלים שזקוקים לאומנת.
קח גוזלים בשלבי גמילה אחרונים כשהם מנוצים מלא ותמשיך להאכיל ארוחה או שתיים ביום. רמת ההחתמה תישמר ללא בעייה
במיוחד בתוכים קטנים שאינם זקוקים להחתמה ארוכה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”