ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פינקים חדשים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

george
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: פינקים חדשים

שליחה על ידי george »

כן לפעמיים אני שם להם בייצים טריות מבושלות כמובן,לפני יומיים פתחתי את המקרר והוצאתי את כל הפירות וירקות קראתי קצת כמובן לפני שעשיתי את זה ובדקתי מה אפשר לתת להם חתכתי גמבה ירוקה מלפפון גירדתי גזר חסה וביצים מבושלות הם אכלו תאמת הם אוהבים את זה במיוחד את הביצים החמות שאני מביא להם אז עכשיו כיסיתי את החלק הקידמי עם מגבת שהיא תירא אותי פחות ותיבהל פחות היום ביצה ראשונה אני יעקוב עד הביצה השלישית ומהביצה השלישית לא אסתכל יותר בתקווה שיום אחד ארים את המגבת ואני יראה גוזלים קטנים,אבל עם בהטלה הקודמת היו בערך 2 פוריות חלקית עד שהם נהרסו זה אומר שיש למה לצפות להטלה השנייה?כי בכל זאת אני שומע הרבה מגדלים שאומרים שבהטלה ראשונה לא יוצאת להם כלום אז זה אומר משהו?ותודה רבה אלי גם אני מקווה מאוד מאוד שהטלה הזאת תהיה מוצלחת בעזרת ה' סוף סוף אזכה לראות גוזליםם??
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה שהביצים היו פוריות או לפחות בחלקן פוריות זה סימן מצויין. הסיכויים גדלים מאוד שהסבב הזה יהיה מוצלח יותר.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

ישלי שאלה אפשרי שבין הטלה להטלה תהיה יומיים שלושה?
כאילו למשל שהיא תטיל היום אחד ואחרי שלושה ימים עוד אחד..?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אפשרי, גם זה יכול לקרות.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

כן...אחרי יומיים עכשיו ראיתי ביצה אני ימשיך לעקוב עד הביצה השלישית ואז אני יעזוב אותם..
תמונה
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

אין ביצה שלישית זה טבעי שיהיה רווחים כאלה בין הטלה להטלה או שיש משהו בעיה?קניתי להם מין גיר כזה בצורת מעויין המוכר אמר לי שזה עשוי מדג?זה טוב?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מה שקנית נקרא "סבידה" וזה עשוי מעצם דיונון , העצם מכילה סידן בכמות ניכרת. הסבידה מצויינת כמקור סידן.
המרווחים גדולים אבל זה יכול לקרות. כדאי להמתין בסבלנות ולהימנע מהפרעות.
תמשיך לעדכן.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

אני עדיין חושש אני לא רוצה להפריע אבל גם אין לי ברירה אני חייב לדעת מתי תהיה ביצה שלישית שאתחיל לספור..?אלי ישלך רעיון מה לעשות?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם היא דוגרת ורוב הזמן נמצאת על הביצים אתה יכול להתחיל ולספור. תספור מעכשיו לגבי הביצים הקיימות, אם בהמשך יהיו עוד ביצים תתן לה עוד זמן נוסף לדגירה בהתאמה. אתה יכול לבדוק כל יומיים שלושה במיוחד אם הנקבה עוזבת את הביצים כדי לאכול.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

יום ראשון נסעתי לאילת ולא היה לי זמן להציץ מה שאני זוכר שיום שבת היה 2חזרתי עכשיו בדקתי והיה חמש...מישהו יודע מה עושים?כי פה לא הייתה הטלה אחרי הטלה היה הטלה ואחרי יומיים עוד הטלה מה עושים?
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”