ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כופתיות ושקרים של מגדלים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

אבי נרו
ביצה
ביצה

כופתיות ושקרים של מגדלים

שליחה על ידי אבי נרו »

אלי אמרת לי לפתוח נושא חדש אז פתחתי נושא חדש. אני לא יגיב יותר אחרי מה שאני יכתוב כאן ואני כותב רק בשביל להביא הוכחה שמה שכתבתי באשכול של mikizano זה נכון.99% ממי שמגיב על אוכל כופתיות של גיא ומיכל של זופרים של פיסטיקוס זה אנשים שלא יודעים מהחיים שלהם. אבל המ עושים?מלקקים!!!! בכל מקום כותבים אני נותן אוכל מצויין.אני נותן אוכלים כולם.אני נותן ביצים מלא.אני נותן נוצות מבריקות. מי שנכנס ואומר וווואאוווו איזה יופי כל כךמדברים בטח כדאי!!!! ואני בא וכותב מהשאני חושב מניסיונות שלי וסותמים לי תפה.ואחרי שאני כותר נכנס ילד בן 12 מגדל שני תוכונים ואולי קוקטיל ולא רוצה לפגוע בו בכלל לא יודע על ריבוי של תוכון מה עושים וכותב באותו אשכול של mikizano ככה- "אני אישית מעדיף או גיא ומיכל או זופרים אני אישית מאכיל את התוכונים והקוקטיילים שלי בגיא ומיכל
וזופרים הם חברה ברמה עולמית". יפה? ואחר כך אני קורה במקום אחר שהוא כותב ככה-יש להם בכלוב 2 אבני סידן קבוע מזון ביצים תמיד זמיןירקות פעם בשבוע ותערובת קוקטיילים (יש לי איתם בכלוב זוג קוקטיילים)
מדוללת עם תערובת תוכונים(לדעתי יש יותר מידי גרעינים שחורים)
ומים הם שותים מכלי האוכל שכמובן עם מים ויש בכלב גם מבחנת מים
ענקית".בבקשה הנה קישורית - http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic. ... 14#p203114
לא גיא ומיכל ולא זופרים ולא חברה עולמית!!!! זה בדיוק מה שכתבתי באשכול.אנשים סתם כותבים כמו עדר כמו עדר או שאין להם תוכים או שלא נתנו כופתיות או שנתנו כופתיות אבל ממציאים ניסים!!!!כל זה אני כותב לא לפגוע.אני כותב כי זה מעצבן שאנשים לא אומרים את האמת!
סמל אישי של משתמש
רענן
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: raanan

Re: כופתיות ושקרים של מגדלים

שליחה על ידי רענן »

מסכים איתך,בלב שלם...
תמונה Sun Conure
תוכים מגדלים באהבה תמונה
תמונהאו לא מגדלים כלל!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אבי בוא נבהיר כמה דברים.
1. לא סתמתי לך את הפה, התחלת לכתוב בתוך דיון של חבר וזה התחיל לגלוש לנושא אחר בנוגע למזון. ביקשתי שתפתח דיון חדש כדי שלפותח הדיון תהיה האפשרות לשאול את השאלות שעליהם הוא מעוניין לקבל תשובות.
2.אתה מדבר בנימה תוקפנית כאילו כולם נגדך, לא רואה שמישהו פעל כאן נגדך או שנאמר לך לא להגיב יותר.
3.כתבת מה שכתבת לגבי הכופתיות, אני יכול להגיד לך שאני מסכים איתך. אי אפשר לדעת בוודאות את ההשפעה של הכופתיות
החדשות אלא אם המזון ינתן לתוכים לאורך זמן, בתקופה זו יש לבחון את התוצאות ולבדוק באם תנאים מול תוכים שאוכלים כופתיות אחרות. ישנם פרמטרים נוספים לבדיקה מדוייקת יותר אבל בעיקרון צריך זמן. אם יתברר שאכן הכופתיות טובות ואיכותיות אני הראשון שאפרגן.
ההצעה שלי היא למגדלים השונים, לא חשוב במה אתם מאכילים, חשוב שאתם והתוכים מרוצים, אם יש תוצאות טובות והכל נראה בסדר אל תעשו שינויים. בטח לא שינויים דרסטיים כמו החלפת המזון.
4.כל מגדל יעשה כטוב בעיניו. נכון שזה מפתה לקרוא על עשרת מגדלים "שנהנים" ממזון חדש אבל גם צריך לא להיות תמים מידי ולנסות להגיע למסקנות לפני שעושים שינויים בבית הגידול. בסופו של דבר ההחלטה בידי המגדל.
5.אין מניעה שתגיב ותכתוב את מה שאתה חושב, אבל צריך לעשות זאת ברוגע בנועם ומבלי לפגוע באחרים. הדברים האלה חלים על כל החברים שכותבים כאן באתר.
נוה
ביצה
ביצה

שליחה על ידי נוה »

אתה לא יודע את כל הדברים תן לי להסביר את עמדתי:
כשקניתי את זוג התוכונים וזוג הקוקטיילים שילי משאול (***צינזור אוטומטי ***)
קניתי איתם 2 קילו כופתאות של gm וכי שאול גר כ-שעה נסיעה מימני אין טעם לינסוע
עוד שעה בישביל 60 שקל אז הלכתי ליקנות מחנות חיות שקרובה לביתי ושם קילו עלה 70 של חברה לא ידועה
אז קניתי קילו תערובת קוקטיילים וקילו תוכונים ועירבבתי אותם כי היה שם המון גרעינים שחורים

ולגבי מה שרשמתה: לא יודע ביכלל על ריבוי של תוכון
אתה טועה ובגדול שאלתי בישביל לדעת עם אני פועל נכון לטובת התוכים שלי הרי אני רוצה לטובתם
ותאמין לי שאני מבין בריבוי של תוכונים לא פחות מימך
לאלי אפשר לימחוק/לינעול את האשכול הזה האיש הזה פגע בי
*הייתה יכול לפינות אלי בפרטי ולישאול ליפני שאתה כותב כאלה דברים
נערך לאחרונה על ידי נוה ב 22 מרץ 2014 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
שגיא5
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שגיא5 »

אני קראתי את הדיון הקודם אבל לא הגבתי שם. אבלסוף סוף מישו אומר את האמת הבעיה שזה לא רק באוכל זה גם בהמלצות על מגדלים שאתה לא מבין איך ממליצים עלהם ככה וכל מה שנוגע בכלל בתוכים.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נווה הסברת את עמדתך יפה מאוד. אבי כתב על סמך מה שאתה כתבת. עדיין, מה שאבי אומר זה שלמגדלים קטנים שמאכילים מספר תוכים קטנים כמו תוכונים וקוקטילים לאורך תקופה קצרה אין את האפשרות לקבוע האם מזון כזה או אחר מתאים לגבי בתי גידול גדולים או לגבי ריבוי של תוכים. אלו דברים שאי אפשר לקבוע בתוך מספר חודשים. בטח שאי אפשר לדרג את המזון כלאומי או כעולמי .
אני לא רואה סיבה להתחיל ולמחוק דיונים כאלה, כמו שאמרתי אתה יכול לתת הסבר וההסבר שלך מתקבל על הדעת.

הדבר היחיד שאני מבקש זה שלמי שיש מה להגיד או להביע דיעה יעשה זאת בצורה ישירה לנושא הדיון ולא בנוגע לחבר כזה או אחר.
הדיונים כאן באים לגרום לכולנו לפתח את בתי הגידול וללמוד זה מזה.בטח שלא להתנגח זה בזה.
אבי נרו
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אבי נרו »

נווה אני כתבתי שאני לא מתכון לפגוע. זה שנתת לתוכים פעם אחת כופתיתות זה לא אומר מספיק ניסיון לדרג כופתיות. זה לא קשור אליך אני הבתי רק דוגמה שכולם כותבים דעתם אבל הניסיון שלהם לא מספיק ואחרים לא מבינים את זה!!אםנפגעת זה לא היתה הכונה שלי!!
אני הבאתי דוגמה אחרים שכותבים במקומות אחרים אבל בתכלס אין להם שום ניסיון. ולא מזלזל בך.אני מגדל 5 שנים ואומר שעוד אין לי ניסיון.
נוה
ביצה
ביצה

שליחה על ידי נוה »

אני דירגתי לפי ההשפע שהיתה אצלי
ולגבי הזופרים אני לא סתם אמרתי ברמה עולמית עם
תיכנס לפורומים אמריקאים תיראה כמה מגדלים מעשתמשים בהם
פשוט בארץ הם לא כלכך הצליחו
ושאתה רושם דברים כאלה ואתה אומר אני לא רוצה ליפגוע בך ואתה מכוון מיתקפה ישירה אלי
זה בידיוק המטרה ליפגוע

***לאלי אפשר בכל זאת לימחוק את הדיון אני מרגיש שדיון עשה לי אבל וביזה אותי
השפיל והוציא אותי כשקרן שלא מבין כלום בתוכים אל מול כולם,אודה לך עם תעשה זאת,
בתודה מראש***
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

אני מביא לתוכי שלי P15 זה בסדר? אני לא נתתי את הGM כי אני לא מכיר את החברה וזה סתם שטויות שהם עושים את הנוצות מבריקות זה בכל בכל שקרים רק כדי שהחברה תגדל ושיקנו ממנה יותר ואתה צודק לגמרי זה בדיוק כמו עדר רק שאני הייתי משתמש במושג טלפון שבור בגלל שלמשל מגדל אומר למישהוא שGM אלו כופתיות טובות ואז המישהוא אומר למישהוא אחר שהכופתיות טובות מאוד וכך הלאה עד שזה ניהייה הכופתיות ממש טובות ועושות את התוכי בריא ונוצותיו יבריקו ואתם תראו עוד כמה זמן שיגידו שהכופתיות הן מחלימות את התוכי ממחלות וגורמות לו ליהיות שמנמן ובריא מאוד
נוה
ביצה
ביצה

שליחה על ידי נוה »

.)היתחרתתי על מה שרשמתי כי אני לא מקיר את החברה כלכך טוב)
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”