ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי תפס פורץ

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
bvurth1511
בקיעה
בקיעה

תוכי תפס פורץ

שליחה על ידי bvurth1511 »

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי תפס פורץ

שליחה על ידי eli_lea »

כתבה מלאה בשטויות. העובדות בכתבה נכתבו מתוך דימיון. למשל המשפט הבא:

"במשטרה אמרו כי פענוח הפרשה מיוחס בין היתר לתוכי האמיץ, שכן ההערכה היא שהודות ללחימתו בפורץ - נשמט ממנו כובעו".

כן, התוכי נלחם בפורץ, התוכי האמיץ. אולי התוכי המפוחד עד מוות שיתכן שצרח וניסה להימלט מהגנב.
ותוך כדי המלחמה העקובה מדם נשמט הכובע מראשו, התוכי ראה שהכובע נפל אבל שתק, וכך הופלל הגנב.
אני הייתי מוסיף אולי שהתוכי תלש נוצות לאורך כל הדרך עד לביתו של הגנב ועל פי העקבות מצאו את הגנב. זה
היה מעניין יותר.
בקיצור, התוכי המסכן נגנב וכנראה נמכר בכפר קאסם או הועבר למישהו שהזמין אותו וידע על קיומו.
הבעייה היותר גדולה מכל הסיפור הדמיוני זה שגם העונש של הגנב יהיה דמיוני או מעבר לכל דמיון...אם יהיה בכלל.
העבריין המוכר למשטרה ימשיך להיות מוכר וימשיך להפיל חפצים, הוא ימשיך לגנוב כי אין מי שיעצור אותו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”