ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכים שלי
מנהל: מפקחים
Re: התוכים שלי
צודקת נטלי וסליחה.....{ניב סליחה..}
אלי-תודה!
אתה בטוח ב-100% שהם חולים?
אלי-תודה!
אתה בטוח ב-100% שהם חולים?
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
nofnof תגובתך נמחקה מאחר והייתה תגובה מזלזלת שאינה כשורה כלל לנושא,בכל אופן קיבלת התייחסות באישי.
אופק,איני יכול להתחיב בוודאות אך למראית עין התוכים אינם בריאים,הזפק מנופח מהרגיל עמידתם וזנבם שמוט
והם פשוט נראים רע וסובלים.
לדעתי עליך לקבל חוות דעת מקצועית,אתה יכול להפנות את השאלה עם התמונה בפורום ייעוץ וטרינרי ולקבל
מד"ר עדי גנץ חוות דעת לגבי מצבם.
אופק,איני יכול להתחיב בוודאות אך למראית עין התוכים אינם בריאים,הזפק מנופח מהרגיל עמידתם וזנבם שמוט
והם פשוט נראים רע וסובלים.
לדעתי עליך לקבל חוות דעת מקצועית,אתה יכול להפנות את השאלה עם התמונה בפורום ייעוץ וטרינרי ולקבל
מד"ר עדי גנץ חוות דעת לגבי מצבם.
זה היה ביום שהבאתי אותם...
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
940 כתב:זה היה ביום שהבאתי אותם...
למה כוונתך?
התמונה שהעליתי..צולמה ביום שהוא הביא אותם.
הם היו בני 2.5 שבועות.
הם היו בני 2.5 שבועות.
[quote="894";p="20337"]אופק אין צורך להתעצבן.
סליחה שאני אומרת את זה אבל אין מצב שהם בני חודש ושבוע. לתוכונים בני חודש ושבוע לא מתחיל לצוץ תכלת על הדונגית אלא רק בסביבות גיל ה-5 חודשים חצי שנה..
ואני מסכימה עם אלי.. הם נראים חולים.
נטלי[/quote]
למה את חושבת ככה? זה לא נכון!!!
אגב, את בטח חושבת שאלו זכרים.... גם לא נכון... אלו נקבות
סליחה שאני אומרת את זה אבל אין מצב שהם בני חודש ושבוע. לתוכונים בני חודש ושבוע לא מתחיל לצוץ תכלת על הדונגית אלא רק בסביבות גיל ה-5 חודשים חצי שנה..
ואני מסכימה עם אלי.. הם נראים חולים.
נטלי[/quote]
למה את חושבת ככה? זה לא נכון!!!
אגב, את בטח חושבת שאלו זכרים.... גם לא נכון... אלו נקבות
אני יודעת שאלו לא זכרים אלו נקבות. אין בעיה זכותך לחשוב מה שאתה רוצה. אבל לתוכון מתחת לגיל 5 חודשים יש דונגית ורדרדה ולא תכלת. גידלתי הרבה תוכונים בחיים שלי ואני לא זורקת משפטים סתם.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~