ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
לא תמיד שומעים, בימים הראשונים זה בהחלט יכול להיות שהגוזלים יהיו בשקט, לכן תצטרך להסתכל כדי לדעת, אתה יכול לשים את הנייד בפתח הקן ולצלם אם קשה לך להכניס את הראש ולראות.
כמובן תעשה זאת לאחר שההורים יוצאים.
כמובן תעשה זאת לאחר שההורים יוצאים.
אז אחרי הרבה הרבה הרבה הרבה ועוד הרבה זמן שלא זכיתי לגוזלים היום זה קורהה או אתמול לא יודע כבר בקיצור היו בקיעות מוצלחות לפי החישובים שלי זה 2 אבל זה לא בטוח מה שבטוח שיש גוזל אחד עכשיו צילמתי עם הפלאפון וראיתי כנף למעלה אבל זה לא זז ביכלל יכול להיות שהוא מת? 

וואלה מאיפה אתה יודע?הוא לא זז בכלל אפילו שהיתקרבתי לתא עם הפלאפון והיה פלאש לא זז בכלל זה טבעי?אחרי כמה ימים הוא יתחיל לזוז?וואו אני עדיין לא מאמין שיש לי גוזללל

הוא לא זז כי העיניים שלו עוד עצומות והוא לא ממש מתקשר עם הסביבה.
באים לעזור לך ואתה אומר"וואלה מאיפה אתה יודע"מצידי תשבור ת'ראש עם הפינקים שלך . הרי הגוזל רק בן יום מה הוא יכול לעשות הוא לא רואה וחלש
וואלה רק אתה יכול להרגיע אותי חחח ועוד דבר עם אני לא טועה ולפי מה שראיתי הוא על הגב?אפשרי?כי כל פעם שראיתי גוזלים הם היו על הבטן?
ומאור שמור על הפה!!זה היה בצחוק דרך האגב.

8629 כתב:באים לעזור לך ואתה אומר"וואלה מאיפה אתה יודע"מצידי תשבור ת'ראש עם הפינקים שלך . הרי הגוזל רק בן יום מה הוא יכול לעשות הוא לא רואה וחלש
חברים יקרים, אם לא תשמרו על הכבוד ההדדי והניסוח יהיה בצורה בוטה ומאשימה לא יהיה דיון. אני מאוד סבלני עד שמפסיקים7102 כתב:וואלה רק אתה יכול להרגיע אותי חחח ועוד דבר עם אני לא טועה ולפי מה שראיתי הוא על הגב?אפשרי?כי כל פעם שראיתי גוזלים הם היו על הבטן?
לכבד זה את זה. אז בבקשה, האתר הזה נועד לתת אינפורמציה ולא להתנצח ולריב. חבל שנגיע לאזהרות.
אלי לא הבנת לא נכון לא ראיתי את ההודעה של מאור את הציטוט שעשית השני היתכוונתי שאתה יכול להרגיע אותי בקטע של הדאגות ולא בהקשר אחר. ששלחתי את זה ראיתי אז את ההודעה של מאור ואמרתי את השורה למטה.ואין מה מה לכבד ואין לי על מה להיתווכח הוא לוקח לצדדים לא נכונים אז נמשיך את הדיון שקשור לפוסט עם אפשר.